نظرسنجی: شما عضو کدوم گروهین؟!
این نظرسنجی بسته شده است.
گروه1
55.56%
5 55.56%
گروه2
0%
0 0%
گروه3
44.44%
4 44.44%
در کل 9 رأی 100%
*شما به این گزینه رأی داده‌اید. [نمایش نتایج]

امتیاز موضوع:
  • 92 رأی - میانگین امتیازات: 4.64
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

جمله های کوتاه عـــ ـــــ ــــاشــ ـقــــ ــــــ ـــــانـــــ ـه...!!!

Angel
حالا می فهمم بازی های کودکانه حکمت داشت(زووووووووووووووو)تمرین روزای نفس گیر زندگی بود:499:[/size][/font]
پاسخ
آگهی
تـو میـرَوے وَ اینـْـهـآ میــمــانـَنـْב تــآ اَبـَـב

یـِـکـْـ بــُغـْـضــِ لـَـعْــنـَــتــے، یـِـکـْــ آهْـ ،

و یـــِـکـْـ سـُـوآلـِـ بـے جـَـوآبـْــ

هـَـنــوزْ گـآهــے בِلـَـتـْـ بـَـرآیـَـمـْـ تــَـنـْـگـْـ مـ
خــط زدنِ مَـــن ، پـایــآنِ من نبـــود !!!
آغـــاز بی لیاقتـــیِ تـو بــود!
پاسخ
 سپاس شده توسط ÐeaÐ GiЯl
پُکـ هایــے کـه به سیگار مے ـزنَمـ

ـاز یـادآورے خاطرـات تو نیست

نے ـکوتیـלּ ... مَرـا بهتر ـاز تو ـدَرک مے ـکـُند و آرامَمـ میکـُـند

بهتر مـے ـدانـَد کامـ گرفتن حُرمَت ناלּ وُ نـــَمک ـدارد ...

تمامـ سیگارـهاے دُنیـا رـا هَــمـ کـه ـدود کُنـــے تنهایـے ـات

تـوجـه هیچ ـکــَس رـا

جُـز پیرمَرـد سیگـار فــُروش جـَلب نـَخوـاهَد کــَرد!
پاسخ
 سپاس شده توسط ÐeaÐ GiЯl
من ساده می گرفتم حرف هایت را....و چقدر ساده می شدم برایت....و چه زود خط می خوردم از خاطره هایت....من ساده می گرفتم این باد آرام روی جاده های خاکی زندگی را...و چقدر ساده محو می شدند رد پاهای خسته ام....و چه زود گم می شدم پشت نگاه برگشته ات....

چقدر ساده فکر می کردم رفتنت را....پشت سر نگاه نکردنت را....و حتی نشنیدن صدای بغض های در آسمان شکسته ام را...من چقدر ساده فکر می کردم برگشتنت را....و ساده دوباره خصوصی شدنم را......بی هوا...بی مقدمه شدم یکی مثل همه......شدم یکی کمتر از همه......

و حالا مثل خاری در گلویم مانده این بی چارگی...این تحقیر شدن های پی در پی.....این ساده فکر کردن های لعنتی.....من بی تو....تو بی من...و چقدر من دارم ساده می نویسم این همه درد را....این اتفاق تلخ را...این مرگ ناگهانی را.......

من ساده می نویسم و کسی نمی داند پشت این حرف ها چقدر بی خوابی خوابیده.......چقدر بی اشتهایی خوابیده.....بگذریم کسی نمی داند......بگذریم کسی چه می فهمد......بگذریم...اصلا این حرف ها که برایم تــــــ ـــــــ ــــــــ ـــــــو نمی شود......

حالا دیگر باید حرف هایم را جمع و جور کنم باید فقط از تو بگویم....نه از خودم.....حالا دیگر من مانده ام و یک دنیا خاطره از تو....و تو رفته ای با یک دنیا بی خیالی ..........می دانم من تمام شدم برای تو....ولی تو هستی همیشه بین همین خرده ریزه های قلبم.....

بی انصاف.......می روم کمی پیش خودم...........
جمله های کوتاه عـــ ـــــ ــــاشــ ـقــــ ــــــ ـــــانـــــ ـه...!!! 100

پاسخ
 سپاس شده توسط ÐeaÐ GiЯl
یـوسف در چاه افتـــاد

و "تـــو" در قــلــب مـَــن ..

او عَـــزیز مــــصر شــُد

و "تو" عــــزیز دل مـــَن ...
پاسخ
 سپاس شده توسط ÐeaÐ GiЯl
خیلی خوب بودHeartcrying

بلهههههههههههه
پاسخ
کاش فقط یک نفر بود که وقتی بغض میکردم ، بغلم میکرد و میگفت گریه کنی میکشمتا …
پاسخ
 سپاس شده توسط ÐeaÐ GiЯl
میگن عشق مثل بازی الاکلنگه هر کسی که عاشق تره خودشو پایین نگه میداره تا عشقش از بالا بودن لذت ببره...
اما چقدر سخته یه روز به خودت بیای و ببینی روی یه الاکلنگ چوبی تنهایی کسی که از تو بالا تر بوده دست عشقتو گرفته و با خودش برده
خیلی سخته سرتو بالا کنی و ببینی عشقت با یار تازه اش روی ابرا قدم می زنن. صداش می کنی ((آهای عشق من برگرد بیا بازم بازی کنیم منتظرتم)) اما اون تو اون الاکلنگ چوبی رو فراموش کرده.
حالا عاشق کسیه که از تو بهتره.
لبخند تلخه روی لباتو می بینم وقتی به روزی فکر میکنی که برای اولین بار دیدیش یا انتظارت وقتی برای یه مدت رفت و ازش بی خبر بودی اما حالا همه چیز تموم شده تو موندی و یه شهر خاطره و یه الاکلنگ چوبی.
چقدر سخته نتونی ازش دل بکنی مدام سرت به سمت آسمون باشه و نگاش کنی با اینکه خیلی تنهایی دلت نخواد از اون بالا بیفته پایین
چقدر سخته نتونی از اون الاکلنگ چوبی دل بکنی ؛ آخه تنها یادگاری که ازش داری
یادته هر کاری می کردی تا لبخند بزنه اما نمی خندید ، ولی حالا برای عشق تازه اش می خنده چقدر خنده هاش قشنگه با خودت میگی کاش می تونستم صدای خنده هاشو بشنوم
یه چیزی رو از اون بالا پرت کرد به طرفت صدای شکستن اومد حس عجیبی داری مبینی قلب شیشه ای خودته که بهش یادگاری دادی تکه هاشو کنار هم میذاری جای پاهاش روی دلت مونده با بغض میگی لا اقل یه یادگاری ازش دارم
چقدر سخت که بعد از یه مدت بر میگرده بهت میگه عشق جدیدش بهش خیانت کرده و حالا با دل شکسته برگشته
چقدر سخت دوباره زندگی تو بهش میبخشی و اون جون میگره ولی بعد از مدتی دوباره ترکت میکنه
چقدر سخته که اینبار بجای دوست دارم عشق من ، بهت میگه مرسی دوست من
چقدر سخت که از اشک ریختن های شبانه ات بهش بگی و اون بگه هنوزم دوسش داره تو رو نبینه
چقدر سخت که این بار آروم و بی سرو صدا ازت دور شه و پشت سرش و هم نگاه نکنه
چقدر سخته که همه فکر میکنند تو آروم هستی و زندگی خوبی داری ولی از درون در حال نابودی باشی

سپاساتون کو؟؟؟
پاسخ
 سپاس شده توسط Elena ♥♥♥ ، aCrimoniouSs ، ღSηow Princessღ ، ÐeaÐ GiЯl ، *Nafas* ، pink devil ، parnia tajik ، @hasti@ ، banoye qam ، عاطفه70 ، GαяBagє Gιяℓ ، .maryam. ، tanha naro ، nazi98 ، ژینا123 ، Snow-Girl
چشاموووووووووووووووووووو زددددددددددددددددددAngryAngryAngryAngryAngry
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://upload7.ir/images/21576864900611013422.jpg na emzamikonam na angosht mizanam
he he
پاسخ
 سپاس شده توسط poyan lover you ، ژینا123
مِرسی قَشَنگ بود
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تـــَـنــهـــایی
پاسخ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان