تصمیم گرفتی بروی...
آفرین چه با اراده..
لعنت به دبستانی که از درس هایش فقط تصمیم گیری را آموختی...
آفرین چه با اراده..
لعنت به دبستانی که از درس هایش فقط تصمیم گیری را آموختی...
|
نظرسنجی: شما عضو کدوم گروهین؟! این نظرسنجی بسته شده است. |
|||
گروه1 | 5 | 55.56% | |
گروه2 | 0 | 0% | |
گروه3 | 4 | 44.44% | |
در کل | 9 رأی | 100% |
*شما به این گزینه رأی دادهاید. | [نمایش نتایج] |
جمله های کوتاه عـــ ـــــ ــــاشــ ـقــــ ــــــ ـــــانـــــ ـه...!!! |
||||||||||||||||||||
تصمیم گرفتی بروی...
آفرین چه با اراده.. لعنت به دبستانی که از درس هایش فقط تصمیم گیری را آموختی...
22-04-2013، 12:26
خــــــــیلی ســـخــتـــه
نصفه شبــــی بغض گـــــلوتو بگیــــــره و دلتنگــــــش بشـــی فکــــــــر کنی شایـــــــد مثل قدیمـــا باز هـــــم یه اس گــــاه و بی گــــاه بده و بپرسه خوابی یا بیـــــدار ..؟ . . . ولـــــــی بــاید قبول کنی اون هیچوقت مال تـــــو نبوده . . .
22-04-2013، 12:28
آمدنـــــ ـــــت را یادمــــــــــ
نیست بیصدا آمدی بی آنکه مـــــــ ـــــن بدانم بی اجــــ ـــازه ماندی بی آنکه مــــــ ـــــن بخواهم اما اکنون ذره ذره وجــــ ❤ــــودم مانـــ ــدنت را تــ ــمنا میـ ــکند
22-04-2013، 12:32
دیدیم نمیشود درزمین عاشق شدبه اسمان پروازکردیم
وقتی برگشتیم مارادرقفس انداختند نتوانستیم ثابت کنیم پرنده نیستیم ماتنها عاشق شده بودیم
22-04-2013، 12:36
امیدم امـروز بـه پایان میرسَــد
از فَردا برایَـم چیزی نگــو ! من نمیگــویم : " فردا روز ِ دیگریست " فقط میگویــم: ” تو روز ِ دیگــری هستی … ” تـو " فـردایی " همان که بـاید بــه خــاطرش زنده بمانَـم ...
22-04-2013، 12:36
به دیدارم بیا هر شب ، در این تنهایی ِ تنها و تاریک ِ خدا مانند دلم تنگ است . بیا ای روشن ای روشن تر از لبخند شبم را روز کن در زیر سرپوش سیاهیها دلم تنگ است...
22-04-2013، 12:38
آی مــُخآطَـب
تــو فکر میکنــــــــی از تو تنــــــــفر دارمــــــــ ــ ؟ اشتــــ ــباه میــکنــــ ـی مــــن به تـ ـو فکــــر هــــ ــم نمـ ـیکنـ ـم چـ ـون تــ ـنفر یـ ــه احســــاســـه و تـ ـو لیاقتــــ هیـ ـچ احسـ ـاسـ ـی رو نداری...
22-04-2013، 12:40
هر شب نبودنت خرج سنگینی برای من میتراشد
یک پاکت سیگار یک فندک یک فنجان قهوه تلخ و سالها سرفه وچشمانی که بر اثر گریه دیگر سویی ندارند
22-04-2013، 12:41
اینجا جای یک دوست کم است
از آن دوست هایی که نارو نمیزنند از آنهایی که وقتی یک سیگار بماند میگویند : بیا دو ترکه بکشیم از آنهایی که سر هر پیک حرفهای مردانه میزنند . . .
22-04-2013، 12:49
آن* وقت* است* كه* مطمئنیم* به* تو احتیاج* داریم
و مطمئنیم* كه* تو فقط* تویی كه* كمكمان* میكنی ... آن* وقت* است* كه* تو را صدا میكنیم و تو را میخوانیم ... | ||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|