21-04-2013، 19:05
اینجا که همه فِنچن جز چن نفر!
بزرگ شدما
علی! 18! تهرون (خیابوناش
) !
بزرگ شدما

علی! 18! تهرون (خیابوناش

|
درباره ی خود |
|||||||||||
21-04-2013، 19:05
اینجا که همه فِنچن جز چن نفر!
بزرگ شدما ![]() علی! 18! تهرون (خیابوناش ![]()
21-04-2013، 19:14
محیا حاجی هستم
تهران منطقه یک در حال اسباب کشی مدرسم سال دیگه:منحل سال دیگه:سوم راهنمایی معدل ترم اولم:17.94 ![]() ![]() ![]() ![]() ببخشید این قدر خلاصه نوشتم ![]() ![]() ![]()
سینام
از دار دنیا یه خواهر گل دارم.ELENA ♥♥♥ دارم میرم تو 15 خرخون و بامرام ولی بی انضباط بهم میگن سینا بی کله پایه دعوام معدلم20 شد ولی این 15 یه رفیق بامرام
پارسا هستیم
![]() 14 اهواز ......عرب نیستم سیاه نیستم لحجه هم ندارم گفته باشماااا!!!!! ![]() سوم
24-04-2013، 14:34
manam 14 salame o dovom rahnamaiiam toye tehran zendegi mikonam moadelamam 19\94shod
![]() ![]() ![]() ![]()
26-04-2013، 9:24
خــودم ..
سنــم ..
27-04-2013، 21:25
پرنیا
18و19 دانشجوی ترم 1 معماری داخلی تهران بچه سلسبیلم (رودكي) آرايشگرم كارميكنم آبانيم تقصم منطقي ام ............. فكرم بازه آزاديه كامل دارم دوستاي خووووب زياد دارم برگه برندمم معرفتيه كه دارم فداي همگي see you
29-04-2013، 15:29
من نیما هستم 13 ساله الان کلاس ششمم و در گر گان زندگی می کنم
29-04-2013، 15:46
من در سال ۱۹۹۷ مدت کوتاهي با( اجاني نوا) که يک مدل و يک هنرپيشه بود ازدواج کردم و بعد از آن مدت طولاني با ( SEAN PUFF COMBS ) رابطه داشتم. در دسامبر ۱۹۹۹ جنيفر و COMBAS که به يک کلوپ شبانه در خارج از شهر نيويورک رفته بودند دچار خطر شدم يعني در آنجا به سويم از طرف افراد نامعلومي شليک شد که در اين حادثه سه نفر جان باختند .من و او در اواسط فوريه از هم جدا شدیم و بعد از آن من با CRIS JUDD آشنا شدم. کریس دريکي ازويدئوکليپهاي من رقاصي ميکرد و در آگوست سال ۲۰۰۱ آنها نامزدیمان را اعلام کردیم و در سپتامبر همان سال ازدواج کردیم ولي ۹ ماه بعد از هم جداشدیم. در پاييز سال ۲۰۰۳ من با( بن افلک ) نامزد کردم که البته براي مدتي نزديک بود از هم جدا شویم اما به هر حال ما دوباره تصميم گرفتیم به قرار خود پايبند باشیم و عروسي خود را اعلام کردیم و من هم اعلام کردم که دوست دارم مادر بشوم تا کمي به زندگی ام تداوم ببخشد ولي با اين حال من پس از مدتي از بن افلک نيز جدا شم و با ( مارک آنتوني) خواننده مشهور ازدواج کرمد.
بچه های عزیزم این نصفی از زندگی من بود زندگی من بسیار شیرین و عاشقانست ![]()
29-04-2013، 16:33
سلام
خانم | |||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|