24-04-2013، 18:29
باتو زير باران راه ميرفتم.....
چتر براي چه؟
خيال كه خيس نميشود...!
چتر براي چه؟
خيال كه خيس نميشود...!
|
بخونو دونه هاي مروايده اشكتوتقديمه دلتنگي هات كن |
||||||||||||||||||||
24-04-2013، 18:29
باتو زير باران راه ميرفتم.....
چتر براي چه؟ خيال كه خيس نميشود...!
27-04-2013، 17:05
به بعضی ها باید گفت :
عزیزم من پین کد نیستم که بهت سه بار فرصت بدم …
27-04-2013، 18:34
گاهی دلم می گیرد...
از آدم هایی که در پس نگاه سردشان با لبخند گرمی فریبت می دهند! از کلماتی که چون شیرینی افسانه ها فریبت می دهند!! دلم می گیرد... از سردی چندش آور دستی که دستت را می فشارد!! و نگاهی که به توست... و هیچ وقت تو را نمی بیند! از دوستی که برایت هدیه دو بال برای پریدن می آورد... و بعد... پرواز را با منفورترین کلمات دنیا معنی می کند!!! دلم می گیرد از چشم امید داشتنم به هوسبازانی که ترانه عشق میخوانند!! این همه هیچ... گاهی حتی از خودم هم دلم میگیرد...!
27-04-2013، 20:10
من زندگی را دوست دارم ولی از زندگی دوباره می ترسم
دین را دوست دارم ولی از کشیش ها می ترسم قانون را دوست دارم ولی از پاسبان ها می ترسم عشق را دوست دارم ولی از زن ها می ترسم کودکان را دوست دارم ولی از آئینه می ترسم سلام را دوست دارم ولی از زبانم می ترسم من می ترسم پس هستم این چنین می گذرد روز و روزگار من من روز را دوست دارم ولی از روزگار می ترسم
28-04-2013، 10:59
اینقدر میگفت دورت بگردم و
دورم گشت که وقتی به خودم اومدم دیدم دورم زده رفته...!!!!
28-04-2013، 13:10
مُخاطبــ ــــ ــ های امـــ ــ ــروزی راهر چه بیشتر "خاصـــ ـــ ــ" کنی...بی خاصیتــ ـــ ـــ تر میشوند...!!
28-04-2013، 13:42
مرسی
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() شاید نتوان به گذشته برگشت و یک اغاز زیبا ساخت ولی میتوان هم اکنون اغاز کرد ویک پایان زیبا ساخت ![]()
28-04-2013، 17:07
کسايي که به فکرمون هستن رو به گريه مي اندازيم.
ما گريه مي کنيم براي کسايي که به فکرمون نيستن. و ما به فکر کسايي هستيم که هيچوقت برامون گريه نمي کنن
29-04-2013، 17:12
قوطی های رنگ را به دیوار می پاشم …
بیهوده است ، تصویر تو پاک شدنی نیست از روی دیوار نگاهم !
17-05-2013، 11:43
::
به سلامتیه تنهایی و به سلامتیه همه ی اونایی که فهمیدن هیشکی تو این دنیا لیاقت دوست داشتنو نداره . . . :: | ||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|
موضوعات مرتبط با این موضوع... | |||||
شعر دلتنگي |