02-05-2013، 17:22
در خانه یا سیرک..؛
چه فرق دارد..؛
وقتی خنده ات تلخ است..،
وقتی دلت خون است..؛
تو هم دلقکی!!!
چه فرق دارد..؛
وقتی خنده ات تلخ است..،
وقتی دلت خون است..؛
تو هم دلقکی!!!
|
نظرسنجی: شما عضو کدوم گروهین؟! این نظرسنجی بسته شده است. |
|||
گروه1 | 5 | 55.56% | |
گروه2 | 0 | 0% | |
گروه3 | 4 | 44.44% | |
در کل | 9 رأی | 100% |
*شما به این گزینه رأی دادهاید. | [نمایش نتایج] |
جمله های کوتاه عـــ ـــــ ــــاشــ ـقــــ ــــــ ـــــانـــــ ـه...!!! |
|||||||||||||||||||||||
02-05-2013، 17:22
در خانه یا سیرک..؛
چه فرق دارد..؛ وقتی خنده ات تلخ است..، وقتی دلت خون است..؛ تو هم دلقکی!!!
02-05-2013، 18:56
گریه ی آخر شب هایم ... انگار کافی نبوده ...!!!
این روز ها ، اوّل صبح ها هم ، گریه می کنم ..... آاای آدم ها ، این ها که می نویسم ، یعنی ، چقدر زیاد دلم می خواهد ... کسی باشد ... بپرسد ... : " خوبی ... ؟؟!!!"
02-05-2013، 19:08
+ چِـہ تـرآژِدے غَمنآڪے اَستـ .. وَقتے .. بَرآے هَمـہ ڪَسِتـ ، هیچڪَس نَبـآشـے .. !
02-05-2013، 19:10
دلـــم دستـــانی مهـــربان میخـــواد کـــه دستـــامو بگیـــره ..
دلـــم پاهـــایی رو میخـــواد کـــه کنـــارش قـــدم بـــزنه .. دلـــم یـــه نگـــاه میخـــواد!
02-05-2013، 19:18
نـــــــــــویسنده ها "سیگار" می کشند...
شـــــــاعر ها" هجران"... نقاش ها "تـــــــابلو"... زنــــــــدانی ها" تنهایی"... دزدها "سرک"... مریض ها "درد"... بچـــــــه ها "قد"... ومــــــن برای کشیدن "نفـــــــــس های تو" راانتخاب می کنم... مـــــــن برای نفـــــس کشیدن" هـــــوای تو" را انتخاب می کنم...
02-05-2013، 19:22
گــــــــــاهی باید نبــــــــاشی...
تـــــــابفهمی نبودنت واسه کی مهمـــــــــه!! اونوقـــــــــته که میفهمی باید همیشه باکی باشی...!!!!
02-05-2013، 19:26
خوب به چشمهایش نگاه کنید ...
از نزدیک!دستانش را بگیرید! آنقدر نزدیکش باشید که گرمای نفس هایش را حس کنید! خوب عطرش را بو بکشید! موقع بوسیدنش از ته دل ببوسیدش... از ته دل ببوییدش ... از ته دل لمسش کنید!... از ته دل نگاهش کنید ... از ته دل صدایش کنید! از تمام لحظات با هم بودن نهایت استفاده را بکنید! روزی می رود ... و حسرت همه ی اینهایی که گفتم در دلتان می ماند.
02-05-2013، 19:27
مي گويـــند پرخاشگــر شده ام!
نه! فقط هر كــس كه لحظه اي ياد تو را از ذهــنم بگيرد حتــي با يكـــ عطسه ي معمولــي نمي توانـــم سر به تنش بگــذارم...! مي گوينــد خوابــــ ندارم... نه! فقط منتظر توام ... مي ترســم چشم روي هم بگذارم و بيــآيي... چيزيــم نيستـــ! موسيقــي آرام گوش مي دهــم! اصلا اتفــاق عجيبي نيفتــآده... فقط انگــآر دارد بلايي سرــم مي آيــد...!
02-05-2013، 19:29
شــجــاعــت مـے خــواهــد
وفــادار احــســاسـے بــاشـے کــ ِ مــیــدانـے شــکــســت مـے دهــد روزے نــفــس ـهــاے دلــت را...
02-05-2013، 20:20
تو اتاقت
روی تخت پتو رو میکشی روی سرت تا کسی صدای هق هق گریه هات رو نشنوه عکسش رو بغل میکنی با گریه می بوسیش یه نخ سیگار دو نخ سیگار داری داغون میشی دیگه باید باهاش حرف بزنی التماسش کنی تا برگرده پیشت پس بهش زنگ میزنی: "مشــتــرک مــورد نــظر در حــال مـــُکــآلــمه اســت" : (
| |||||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|