15-07-2013، 11:03
یه نژاد پرست که دنیا رو کلی عقب انداخت .کلی آدمو به کشتن داد آخرشم خودشو کشت .
|
نظرتون در مورد هیتلر چیه؟ |
|||||||||||||||||
15-07-2013، 11:03
یه نژاد پرست که دنیا رو کلی عقب انداخت .کلی آدمو به کشتن داد آخرشم خودشو کشت .
15-07-2013، 11:08
نظر کلی من=هیتلر مردی که ویران کرد
15-07-2013، 12:29
نقل قول: یه نژاد پرست که دنیا رو کلی عقب انداخت .کلی آدمو به کشتن داد آخرشم خودشو کشت .نه. خیلی هم سبب پیشرفت دنیا شد. بیشتر دانشی که ما اکنون داریم و شتاب بالا پیشرفت دانش ها رو مدیون همین جنگ جهانی دوم هستیم. از ساخت جت جنگنده و موشک و راکت به دست المان بگیر تا ساخت کارخانه های زیاد .
البته نژاد پرستی افراطی یعنی نازی
اردوگاه های مرگ اتاق های گاز (این اتاق ها وجود داشته اند و مخترع این اتاق + اسناد سازمان اس اس گواه این موضوع است همچنین اعترافات سران این اردوگاه ها ) کلا نقشه هیتلر برای روسیه این بود : از گرسنگی بمیرند بدون دریافت غذا طبق امار اگه شوروی سقوط می کرد شاید میلیون ها میلیون انسان می مردند (15-07-2013، 0:01)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. خودم هم قبلا خیلی طرفدار هیتلر بودم تااینکه پدربزرگم کتابی انگلیسی به نام نورمبرگ و اسناد محرمانه المان نازی رو به من داد خیلی چیز هایی دردناک فهمیدم و از اون زمان از هرچی نازی و هیتلر بدم می یاد شیطونه میگه برم نازی سنتر رسوا شون کنم ![]()
15-07-2013، 14:25
(15-07-2013، 12:29)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.البته اینا پیشرفت خوبی نیست ![]() امید وارم منظورم رو متوجه باشید
15-07-2013، 15:05
hitler mardi bod vase khodesh fekr nakonam dg mesle on peida beshe
15-07-2013، 15:11
(15-07-2013، 12:29)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. جنگ هیچوقت باعث پیشرفت نمیشه .. یعنی به نظر شما از خون مردم میشه سکوی پرتاب ساخت ؟!! ![]()
16-07-2013، 15:21
نقل قول: البته اینا پیشرفت خوبی نیستUndecided به لطف جنگ جهانی دوم ما تونستیم پا به ماه بذاریم و از دیگر جاهای این کهکشان آگاه بشیم. تازه دارو سازی پیشرفت کرد. برای ساخت تانک و تجهیزات مجبور شدن دانش های صنایع و تاسیسات رو بالا ببرن ! و... نقل قول: جنگ هیچوقت باعث پیشرفت نمیشه ..نه. اشتباه می کنید. اکنون نه چندان ولی در گذشته می شد. خیلی نمونه های دگیه هست. به ویژه جنگ استعمار گر ها از قرن 14 تا 19 برای گرفتن کشور های گوناگون .(پیشرفت دریا نوردی و جغرافیا) نقل قول: یعنی به نظر شما از خون مردم میشه سکوی پرتاب ساخت ؟!!بله. اکنون (قرن 21)رو نمی دونم ولی در گذشته چنین بود.
16-07-2013، 21:40
به نظر من هیتلربیشتر از اون که یه ابله باشه یه عوام فریف حقه باز بود
جنایت کاری که می خواست دنیارو فتح کنه ! البته اشتباهای زیادی انجم داد و با همینام قبر خودشو کند با تفکرات نژاد پرستی وردکردن یشنهادات و پلان هایی که ژنرال هاش میدادن از جمله دستور عقب نشینی در چند جبهه اهمیت ندادن به تحقیقات نظامیو...
18-07-2013، 12:27
نژاد پرستی (که خودش اصلا اریایی نبود )
جنگ و ویرانی و مسئول مرگ 50 میلون انسان | |||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|