امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

روش های خیط کردن پسرا...داغ داغ!

داشتم وب گردی می کردم به این 5 تا راه برخوردم....خیلی جون من باحالن!البته بد آموزی داره زیر 18 سال نخونن...روش های خیط کردن پسرا...داغ داغ! 1 کسی حق نداره فحش بده ها!

1-وقتی داخل تاکسی نشستی و یه آقایی هم کنارت نشسته{البته چند نفر دیگم تو تاکسی هستنا} یه مرتبه رو کن به آقا پسر با اعتماد به نفس کامل بگو :"بی ادب!مگه خودت خواهر مادر نداری؟آقا لطفا بزنین کنار می خوام پیاده شم!" خب صد البته که راننده شما رو پیاده نمی کنه،بلکه با اردنگی پسره رو پرت می کنه بیرون. اونم پولشو می گیره نصف راه پیاده میره!

2- دومین راه ضایع کردن پسرا: وقتی تو کلاس نشستی و چند نفر دیگه هم از همکلاسی هات اونجا هستن رو کن به اون پسری که از همه ساکت تره برو بگو :"خجالت نمی کشی!چرا هی چشمک می زنی؟ بی شعور من نامزد دارم! واقعا که!" و از کلاس بزن بیرون. دیگه اون آقا هر چقدر هم که به همه توضیح بده که من چیزی نگفتم کسی باورش نمیشه!

3-روش سوم:فکر کن تو پارکی و یه آقا پسر رو می بینی که داره با دوست دخترش گل میگه و گل میشنوه،اونوقت برو طرفش بگو:" خجالتم خوب چیزیه! شماره میدی بعد میشینی با یکی دیگه حرف می زنی؟" صد در صد پسره دعواتون میکنه می گه:"برو خانوم اشتباه گرفتی." یه کاغذ سفید از تو کیفت بردار بنداز جلو پاش و بگو:"بیا اینم شمارت. خاک بر سرت. دختر خانوم این .... همون طور که منو سر کار گذاشت شمارم سرکار می زاره." فکر می کنید چی میشه!؟

4-روش چهارم: فکر کن تو خیابون باشی و پولت به مانتوی مارک داری که میخوای نرسه، بهترین راه اینه که بری تو خیابون به پسری که یکم لباسش خوبه گیر بده و داد بزن:"دزد، آهای دزد!" کم نیارینا همین جوری بگو دزد. پسره م بر میگرده میگه برو خانوم چی می گی دزد کیه؟! بگو:"آهای مردم این کیفمو زد" بهش بگو:"ازت شکایت می کنم!" غیر ممکنه چند نفر نریزن سرش و چند تا اسکناس خوشگل گیرتون نیاد! البته خانوما این کار زشته نکنیداا!!!!!!!

5-روش پنجم:وقتی یه روز تو دانشگاه سر جلسه ی امتحان هستی و میخوای یکی رو شوت کنی بیرون از جلسه و خلاصه یه ترم بیافته و کلا ضایع شه جلو همه یه مرتبه بلند شو و به ناظر بگو:"می خوام جامو عوض کنم!" ناظر هم میگه:"خب بشین سر جات خوبه دیگه!" اونوخت شما چی میگی؟ با لحنی کاملا جدی میگی:" من اینجا نمی مونم.این آقا به من میگه تقلب برسون. خوب چی کار کنم دوست ندارم کنار همچین آدمی بشینم که هی دم گوشم ویز ویز می کنه!" فکر می کنین چی میشه؟ هیچی دیگه استاددددددددد شوتش می کنه بیرون!

دخترا شرط می بندم الان قیافتون کاملا خبیث شده! شمام به همون چیزی فکر می کنید که من فکر می کنم!؟روش های خیط کردن پسرا...داغ داغ! 1
روش های خیط کردن پسرا...داغ داغ! 1
پاسخ
 سپاس شده توسط mobina bieber ، PARIA33 ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ ، S*A*H*A*R ، سورنا فاول ، parnia tajik ، ʂհმოἶო ، gisoo.6 ، AMIRESESI ، ♛⋰ℒ⋰ɕ⋰ω⋰☂⋰Ձ⋰ ♛ ، آرامش ، ✘ คl๏ภє ✘ ، Boozri ، 〤 MÁĤĎĨĔĤ 〤 ، رومینا اتیش پاره ، shawkila ، کلوپاترا ، ★MoRpHeUsS★ ، یاسی@_@ ، sara1112 ، khanomekhone ، کیمیانا ، ''HeisEnbErg'' ، محمدرضا.ر ، ...asall... ، spranza ، kimia ahmadi ، 122333 ، مرجان22 ، I am the Queen ، BIG-DARK
آگهی
باشه حتما امتحان میکنم
ماازون دختراش نیستیم ک ساپورت بپوشیم حاجی..
ازوناش نیستیم ک کفش پاشنه بلندپامون کنیم...
ازوناش نیستیم نیستیم ک هرشب یه جا ول باشیم...
ازوناش نیستیم ک هشتادقلم ارایش کنیم...
مانتومون ساده و مشکیه..شلوارمون لش و خاکیه..
پامون کفش تخت و ورزشیه!
یه کلوم ماازون لاشیاش نیستیم حاجی...
پاسخ
توی همه این روشا دروغ باید بگی انشالله اون دنیا جبران می کنیم poupoupou
جواب پیاممو نده چون من دیگه برنمی گردم منظورم از نظر عشقولانه نیست منظورم اینه که اگه جایی نظری حرفی یا چیزی زدم رفتم بعدا به نظری حرفی سخنی چیزی جواب دادی جواب دارم ولی
برنمیگردم جوابت بدم چون حالشو دارم 4xvاینم برای همه دوستای گل
پاسخ
تکراری
پاسخ
 سپاس شده توسط ماه طلعت
UndecidedSmileBig GrinTongueWink
ازتمام خواننده های رو آواترم بهتر می خونم*Heart
پاسخ
خخخخخخخخخ باوشهTongue
باشه اصن من لاشی
باز این جای بحث داره
زندگی منه
 تو کجاشی؟

پاسخ
من موافق نیستم چرا اول که تلافی میکنه دوم این که باهات لج میکنه سوم این که معلوم نیست اگه یه ترم عقب بیفته چه بلایی سرت بیاره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!DodgyDodgy
پاسخ
آره منم به همون فکر میکنم
 [url=http://www.akskhor.ir/do.php?imgf=one-direction-18-.jpg][/url]
پاسخ
حتما امتحان می کنم

بدون سیب

کاشف جاذبه می شدم،

تنها اگر :

من و تو و نگاهـــــــــــــــــــــ ــــت،

قبل از نیوتن بودیـــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــم

پاسخ
عالی بود
MoRtEzA      PaShAeI
پاسخ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  ازخاطرات فلشخورى تا چالش پیدا کردن دوستان قدیمے
  چرا پسرا ازدواج نمیکنن ....
  دخترا و پسرا بدویید
  دخترا هیسسس پسرا ها نباید بفهمند
  تیکه های باحال برای ضایع کردن دوستان(سری 2)
  تفاوت درس کردن تخم مرغ در دخترا و پسرا!!!!!!!!!!!!
  دخترا بیان یه حقیقتو درباره پسرا بدونن
Shocked پیدا کردن شماره تلفن خود با ماشین حساب!
  اخیرا کشف کردن حرف فارسی مورد علاقه ی دخترای ایرانی (پ)و(خ)می باشد. . .
  خدایی حرکت این پسرا چن تا لایک داره بدو که ازدستت رفته

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان