29-10-2014، 19:58
مواد لازم برای یک پیتزا:
اسفناج : 500 گرم
پنیر محلی : 100 گرو
پنیر پیتزا : به میزان لازم
خمیر پیتزا : 1 عدد
کالباس خشک : 150 گرم
ذرت : 50 گرم
کره حیوانی : 50 گرم
رب گوجه فرنگی : به میزان لازم
آب نارنج یا آبلیمو : 1/4 پیمانه
زردچوبه,فلفل سیاه و نمک : به میزان لازمابتدا اسفناج تازه را خرد کرده سپس بخارپز میکنیم,در حین بخارپز کردن اسفناج, ذرت, کره , زردچوبه , فلفل ,نمک و آب نارنج(آبلیمو) را جهت طمعدار کردن اسفناج به آن اضافه میکنیم. رب را به اندازه ای که روی سطح خمیر پیتزا را بپوشاند استفاده میکنیم ,اکنون اسفناج را بر روی خمیر پیتزا پهن میکنیم و کالباس و پنیر محلی نگینی شده را به آن اضافه میکنیم و در آخر با پنیر پیتزا تمامی سطح مواد را می پوشانیم.
از آنجایی که تمام مواد پخته هستند مدت زمان پخت تنها به طلایی شدن پنیر پیتزا بستگی دارد.
پیتزا را در فر یا اون توستر یا فلاورویو میتوان پخت.
این غذا بسیار لذیذ و خوشمزه است و طمع متفاوتی از پیتزا را به نمایش میگذارد و بسیار کم هزینه میباشد.