امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

عكس بدون آرايش كيم هيون جونگ

(14-12-2013، 22:36)sara-ice girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببین ب نظر من کار تو ک داری جواب اینارو با صدتا توهین میدی بدتره.مثلا تریپل اسی.دابل اس گفتن تریپل اسا مودبن و ب همه احترام میذارن حتی کسایی ک از ما بدشون میاد اما کو احترام؟این کارتو باعث میشه بقیه بیشتر از دابل اس بدشون بیاد.توکه میدونی اینجا بی جنبه زیاده اصن چرا همچین تاپیکی باز کردی؟هیون اینجا وسط فوتبال تو اووووووووج گرما انتظار دارین خوشگل باشه؟
اصن مگه همهههههههههههه ادما باید خوشگل باشن؟
و متاسفم برای اون کسایی ک هیونو فقط برای قیافه میخوان.
عزیزم شما هم دیگه جواب کسیو نده ک نرن همه جا پر کنن تریپل اسا بی ادبن یا فقط بلدن گارد بگیرن.وقتی یه عکس گذاشتی و گفتی ک هیونه بدون ارایش لطفا اطلاعاتتو بیشتر کن بزن هیون وسط فوتبال تو اوج گرما بدون ارایش ک دوستان هم درک کنن.لطفااااااااااااااااااااااااا و خواهشااااااااااااااااااااااااا همه طرفدارای کره خصوصا تریپل اسا مطلبی رو بدون صحت نذارین.برین یکم دنبال دلیل و مدرک اون مطلب باشین.
عزیزم من تاحالا چندین بارخیلی محترمانه خواستم که توهین نکنین وحتی وقتی کسی توهین کرد جوابشونم ندادم اماتحملم حدی داره بعدشم من تظاهرنمیکنم که تریپل اسی هستم خودمم بهترازتومیدونم که دابل اس چی گفته این تایپیک و من توانجمنای دیگه هم زدم امابه اندازه این انجمن جنجال درست نکرده هرکی هم بدش میومده خیلی محترمانه گفته...اصلامن اشتباه کردم که توی این انجمن عضوشدم واین تایپیک و زدم الانم ازهمه تریپل اسیاخداحافظی میکنم وبرای همیشه ازانجمن میرم انگارآخرشم تمام کازه کوزه ها سرمن شکسته شد....من میرم امااینوبدونین که هیچکدومتونو نمیبخشم و ازتونم نمیگذرم حالاخودتون فکرکنین میخوایین اون دنیا چی جواب خداروبدینConfusedConfusedConfusedConfusedConfusedConfusedConfusedConfusedConfusedSadSadSadSad
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
♥♥        ♥♥              ♥♥                 ♥♥             ♥♥                 ♥♥
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پاسخ
 سپاس شده توسط ko*minam

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
RE: عكس بدون آرايش كيم هيون جونگ - *pariya - 15-12-2013، 13:25

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  |عکس های لی جونگ سو|
  بیو گرافی لی جونگ سوک
  عکس ها ی سریال بوسه شیطنت امیز با بازیگری کیم هیون جونگ همراه خلاصه
  عکس های قسمت اخر و بدون سانسور سریال ایمان (سرنوشت)
  اعتراف باحال ♥هیون جونگ♥
  مطالب خواندنی از زندگی سونگ جونگ کی!
  بیوگرافی جونگ یونگ هوا + عکس از گروهشون
  یه عالمه عکس خوشگل از کیم هیون جونگ لیدر گروه ss501 !!!
  عکس عشقم♥♥ جونگ ایل وو♥♥
  دختر مورد علاقه ی پارک جونگ مین...

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان