16-12-2013، 18:13
غضنفر تا ده سال براي مادرش عزاداري مي كرد . بهش ميگن : آخه چقدر گريه مي كني ده سال گذشته . ميگه : آخه هر وقت يادم ميفته كه موقع خاكسپاريش چه دست و پايي ميزد جيگرم آتيش مي گيره
يارو صبح تا شب تو خيابون مخ ميزنه، شب تا صب تو فيس بوك...
بعد ميگه دنبال نيمه گمشده ام ميگردم!!
آخه لامصب پازل هزار تيكه هم بودي تا حالا تموم شده بود!!!
اونايي كه در جواب حرفت ميگن"هر جور راحتي"
بايد با جفت پا بري تو صورتشون تا بفهمن چطوري راحتي
ولم كن تا ولت كنم!!! . . . . جمله اي استراتژيك در زمان دعواهاي بچگي!!
تو انتشارات دانشگاه يه دختره در فلشش رو گم كرده بود بعد آروم از من پرسيد : ببخشيد اگه فلش سر نداشته باشه ويروسي مي شه؟؟
تا حالا دقت كردين هميشه وقتايي كه با يكي ، شريكي چيپس يا پفك مي خوري ،هي توهم داري كه در حقت اجحاف شده ..!؟
طبق آخرين آمار، خانوم ها ۷۰٪ عمر خود را در جستجوي يافتن آدرسِ ” يه دكترِ خوب ” سپري ميكنند!
يه روز يه طوطي با يه خرگوش ازدواج ميكنه اگه گفتي بچشون چي ميشه؟
.
.
.
. بچه دار نميشن!! زندگيشون داره از هم ميپاچه....دعا كنين!!!
يك سايته نوشته بود: دولت عامل ايجاد گرانيها نيست. راست ميگه به خدا. من هم از اول سر اين قضيه گرانيها، به كارلوس كيروش مشكوك بودم...
يارو صبح تا شب تو خيابون مخ ميزنه، شب تا صب تو فيس بوك...
بعد ميگه دنبال نيمه گمشده ام ميگردم!!
آخه لامصب پازل هزار تيكه هم بودي تا حالا تموم شده بود!!!
اونايي كه در جواب حرفت ميگن"هر جور راحتي"
بايد با جفت پا بري تو صورتشون تا بفهمن چطوري راحتي
ولم كن تا ولت كنم!!! . . . . جمله اي استراتژيك در زمان دعواهاي بچگي!!
تو انتشارات دانشگاه يه دختره در فلشش رو گم كرده بود بعد آروم از من پرسيد : ببخشيد اگه فلش سر نداشته باشه ويروسي مي شه؟؟
تا حالا دقت كردين هميشه وقتايي كه با يكي ، شريكي چيپس يا پفك مي خوري ،هي توهم داري كه در حقت اجحاف شده ..!؟
طبق آخرين آمار، خانوم ها ۷۰٪ عمر خود را در جستجوي يافتن آدرسِ ” يه دكترِ خوب ” سپري ميكنند!
يه روز يه طوطي با يه خرگوش ازدواج ميكنه اگه گفتي بچشون چي ميشه؟
.
.
.
. بچه دار نميشن!! زندگيشون داره از هم ميپاچه....دعا كنين!!!
يك سايته نوشته بود: دولت عامل ايجاد گرانيها نيست. راست ميگه به خدا. من هم از اول سر اين قضيه گرانيها، به كارلوس كيروش مشكوك بودم...