اخطار‌های زیر رخ داد:
Warning [2] count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable - Line: 865 - File: showthread.php PHP 7.4.33 (Linux)
File Line Function
/showthread.php 865 errorHandler->error




 


امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

طرزتهیه سس پرتقال وآناناس روی پن کیک

#1
Heart 
موادلازم:کره=2قاشق سوپخوری.شکرقهوه ای=یک چهارم پیمانه:38گرم.نشاسته ذرت:الک شده=1قاشق سوپخوری.آب پرتقال=یک دوم پیمانه:80میلی لیتر.آناناس(خردشده)=1پیمانه.پرتقال(فیله وخردشده)=1قاشق سوپ خوری.(این موادهاموادلازم برای سس پرتقال وآناناس است)طرزتهیه:به تابه ای حاوی کره ذوبشده شکرقهوه ای رااضافه کنیدوباقاشق چوبی هم بزنیدتاشکرذوب شود.امانسوزد(درطی زمان ذوبشدن شکرحتماتابه رابه صورت دورانی حرکت دهیدتاشکردرتمام قسمتهای تابه به صورت یکنواخت ذوبشود.2-درظرفی نشاسته ذرتراباآب پرتقال مخلوطکنیدسپس به تابه حاوی شکربیفزاییدوروی حرارت ملایم باقاشق مرتباهم بزنیدتاسس کاملاغلیظ شود.3-آناناس وپرتقال رابه مخلوط بالااضافه کنیدوروی حرارت ملایم باقاشق هم بزنیدتاسس یکدستی حاصل شود.
4-سس راازروی حرارت برداریدوبگذاریدتابه مدت 2تا3دقیقه دردمای محیط کمی خنک شودسپس آنراباپن کیک سروکنید.سوال دارید؟اگه نه بزن سپاسو.
پاسخ
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، xx_sina_xx
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
طرزتهیه سس پرتقال وآناناس روی پن کیک - میترا233 - 06-02-2014، 16:27


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان