09-07-2012، 5:32
(آخرین ویرایش در این ارسال: 09-07-2012، 5:54، توسط هامان کبیر.)
(08-07-2012، 14:44)Nicola نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.با نام خدای مقتدر
ببین هامان جان واقع بین باش ما هر چقدر هم قدر باشیم هم پیمان جنگی نداریم.درصورتی که امریکا کلی هم پیمان داره که حاضرن براش سرو
دست بشکونن.ژاپن هم در جنگ جهانی دوم جلوی امریکا شاخ شد که امریکا توسط یک دکمه بمب اتم ریخت سرشون.از اون بی انصافا بعید
نیست که اینکارو بکنن.درضمن تعداد هواپیماهای جنگیشون هم بیشتره هم مدرن تر,تعداد ارتشش با بسیج مردمی چندین برابر ارتش ما میشه
به علاوه که نیر امریکا با چند بمباران معمولی هوایی تمام کشور مارو فلج می کنه اما.جنگ اگه بشه برای ما سودی نداره چون هیچ جارو نمی
تونیم بگیریم زیرا امریکا اونور دنیاست وما اصلا نمی تونیم به خاک امریکا سرباز بفرستیم.تازه جدیدا افغانستان هم متحد امریکا شده .
با نیروهای مستقرشون در افغانستان راحت کار ما رو می سازن ونیاز به اعزام نیرو از ایالات متحده نیست.
به ویژه که ایرانیا کنترل بر مرز ندارن. وچندین تن کالا به کشور روزانه قاچاق میشه.خود سپاه ورژیم هم در قاچاق کالا به کشور دخالت داره.
الآن هم وضع معنویت ووطن دوستی در کشور ما پایینه(یک نگاه به خیابونا بنداز) جنگ بشه بعید نیست اون افراد اجق وجق به امریکا ملحق
شن یا فرار کنند.
پس جنگ مسلحلنه هنوز زوده وما باید جنگ نرم وجنگ سرد ضد امریکا شروع کنیم
درود ما به سبربازان دلیر این دیار که سالهاست دشمنان ما نتوانسته اند آنرا تسخیر کنند چرا که هرکس تلاش کرد بیهوده بود آمدند ایران را گرفتند برش حکومت کردند می خواستند با حیله ونیرنگ های گوناگون ایران را دگرگونه سازند اما آنان که نمی دانستند ایران پر از ترک ها و لرها و کرد هاو پارس ها و... ایرانیست پس به ناچار از برای این که رسوا نشوند یا به رنگ خودمان درآمدند یا آن دم مبارک را بر کول گرفته و بگریختند(تاریخ را دنبال کنید) ایرانی دانسته است ایرانی فهمیده است و به جهان و جهانیان فهمانده است که تا هست و بوده خواهد بود ایران رنگ اجنبی را به خود نخواهد دید و همه هم دانسته اند...نمونه اش به دام انداختن آن کلاغ خاکستری بدقواره که کبوتران تیز بال این دیار بدان گفتند بابا عقاب های تیز چنگ و شاهین های تیز بال و از همه بدترش آن جغد های شوم جرات نکرده اند به دیار کبوتران پا گذارند آن وقت تو قصد خبررسانی داری؟!؟!؟! بدبخت کلاغه؛نه،بدبخت صاحب کلاغه هرچی نیرنگ زد که بابا بدید این کلاغ ما رو.... ما مگه میشد گفتند اما صدتا کبوتر نامه رسان داریم از این بهتر کار میکنن خاک بر سرتون با این کلاغ تربیت کردنتون
نمی خواستم اینو بگم اما یه نکته کی قبول نداره اسرائیل از نظر نظامی قویه؟!؟!؟!؟! آقا اجازه !!!دشمن
کی قبول نداره همین جناب جغد شوم توسی وسه روز شکست خورد؟!؟!؟!؟!آقا اجازه !!! دشمن
حالا مگه تازه این نانجیب ها تنهایی می جنگن سوختشون مصر که پرید عربستان هم در حال پرش سلاح کل دنیا لباس کل دنیا هرچه بگی کل دنیا بهش داده حتی خود ما ایرانی ها هم با خرید نوشابه و لباس و... داریم بهشون پول می دیم آره Money،כסף،pul،Geld
اما خوب همینا تو33 روز شکست خوردن اونوقت ما از اونا شکست بخوریم فکر کردید تو این مانورهای نظامی ایران همه سلاح ها رو نمایی میشه نه یه سری چیزا هست که دیوار موشکی یا همون سپر موشکی رو اصلا نمی شناسه به حساب نمیاره جنگنده فراصوت رو که دیگه نگو و نپرس هر جایی بگی خودشو گمو و گور می کنه رادار گریزی شو عشق است
من که می دونم شمام بدونید و به همه بفهمانید خدا اون روز و نیاره که جنگ بشه اگر نه من یکی که به صلح نامه ملل و این چیزا اصلا فکر نمی کنم تا دل وال استریت می رم و بر می گردم البته ایران مخالف سر سخت سلاح های کشتار جمعی و جنگ با غیر نظامی هاست من هم که میرم برا کاری دیگس توی فرهنگ آمریکا هم دستی دارم،چه چجور.....آخه نظریات روانشناساشون رو نقد و بررسی می کنم ولی با جنگ نرم موافقم حد اقل با مقابله با جنگ نرم اونا اما ولی عاشق پهباد های ایرانی ام نظام امنیتی اش واقعا جالب و شگفت انگیزه
اگر سر به سر تن به کشتن دهیم.................................از آن به کشور به دشمن دهیم
قدری ار شامه خود را تیز کنی خواهی حس کرد بوی عرق خوش رستم و سیاوش سهراب را که اندر پیکارند و ار اندکی گوشت را صدای چکاچاک شمشیرشان را خواهی شنید و ار دلت بیناس خوب قدری چشم به در کن
از خواندنتان سپاس بدرود
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://rasanews.ir/Images/News/Larg_Pic/7-11-1390/IMAGE634633021440781250.jpg
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://s2.picofile.com/file/7211795799/1.jpg