13-07-2012، 23:00
(20-03-2012، 19:23)p_boy22 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
درسته که در99.9%مواردبه نفع چینه که طرف آمریکاروبگیره ولی یک دهم درصدبه نفعشه باایران بمونه واونم معدن اورانیوم طبس هست
اون معدن حکم منبع قدرت نظامی برای چین روداره وچین به هیچ قیمتی ازدستش نمیده
البته اگه آمریکاتنهاویاحتی فقط بااسرائیل حمله کنه احتمال درگیری چین کمه وچین ترجیح میده آمریکاضعیف بشه وخودشون پیشرفت کنن
ولی درصورت درگیری انگلیس وفرانسه و..... احتمال درگیری چین وروسیه بالامیره
روسیه که پشت ایران روهمیشه خالی کرده وخواهدکردولی ازترس چین هم شده درگیرمیشه
کدوم معدن محترم .من خودم متخصصم در این مورد
ما اصلا در این مورد معدنی نداریم اون هایی هم که داریم یا آنومالیست یا بایپروداکت معادن دیگر است تازه همین ها هم در اعماق بیش از 150 متره.یعنی شاید فقط کفاف نیاز خودمون رو بده.اون ها از ذخایر کشور تاجیکستان , آفریقای جنوبی استفاده می کنند.
بعدش مطلب بعدی اینه که هیچکس به اون توجه نکرده چین خیلی وقته که کمونیست نیست و از اون دوران مائو گری خیلی وقت فاصله گرفته و البته اون موقع واقعا حرفی هم برای گفتن نداشت و الان تنها سیستم سیاسیش توسط حزب کمونیست اداره می شه وگرنه اقتصادش کاملا سرمایه داری است اون هم یک هیولای واقعی.این قدر به قدرتمند شدن چین ذوق نکنید به عنوان کسی که هم با مهندسین چینی و هم اروپایی به نحوی در ارتباط بوده می گم .محاله شما بتونی از چینی ها کوچکترین اطلاعات فنی کسب کنی حتی اطلاعات دست سوم.ولی اروپایی ها کاملا برعکس اند. شما این همه هندبوک امریکایی میبینی ولی چین و روسیه در این موارد محاله ممکنه. حتی از روی کاتالوگ محصولات هم می تونی به این مطلب پی ببری. کتاب های روسی بیشتر شبیه یک معمای مرموز اند تا یک کتاب علمی.روس ها و چینی ها هرگز اجازه نمیدندشما تو دانشگاه های خوبشون درس بخونی ولی خودمن دوستی دارم که تو برکلی درس می خونه ونظایر زیاده.بخش اعظم بحران بیکاری تو ایران و اروپا و اکثر نقاط جهان علتش همین چینه.بعدش کجا اون ها مثل امریکایی ها حقه بازنیستن همین الان با پایین نگهداشتن مصنوعی ارزش پولیشون دارند دنیا رو با کالا هاشون بدبخت می کنند.اگر چین قدرت اول بشه مطمئن باش دنیا بسیار سیاه تر از اونی می شه که تصورش رو می کنی اون ها برای مردم خودشون هم ارزشی قائل نمی شند منو تو که سهله آیا میدونستی اونجا کارگر هیچ گونه قرار دادی امضا نمی کنه و قول شفاهی کارفرما فقط وجود دارد همین و بس هیچ حق قانونی نداره حتی تو امریکا هم وضع این جور نیست کافیه یه مدت با چینی ها همصحبت بشی. البته صحبت های من رو به عنوان طرفداری از امریکا لحاظ نکن.
وکلام آخر در باب چین
یارب روا مدار که گدا معتبر شود - که اگر معتبر شود زخدا بی خبر شود