07-05-2014، 18:07
(07-05-2014، 18:03)noosha joon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.باشه تو درست میگی من غلط کردم ک اینو گذاشتم
(07-05-2014، 17:58)کسی ک خیلی تنهاس نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اخه تو خودت قضاوت کن تنها جون
(07-05-2014، 17:49)noosha joon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.هااااااااااااااااااااااااااااا
(07-05-2014، 17:47)کسی ک خیلی تنهاس نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.دقیقا
(07-05-2014، 17:44)noosha joon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.الان منظورت اینکه ک من جو گیرمو شایعه پرووووووون ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شایعه ستاین بچه های فلش جو گیرن سر هر شایعه ای موضوع میزنن
دستت درد نکنه ..
اگه همچین اتفاقی بیفته تمام شبکه های اخبار هنرمندان و هالیوود لایف و هزاران سایت و مجله معروف دنیا مشخص میشه!
حرفت عیب داره کلا مردم عادتشون شده سلنا باهرکی میچرخه میگن دوس پسرشه