(27-05-2014، 12:14)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(27-05-2014، 12:08)منتظر19 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خب .. شما به آهنگاش گوش نده ..
(27-05-2014، 12:05)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
به خودش ربط داره :| !!
همجنس گرایی هم مشکلی نداره :|
مبارکش باشه :|
ایکاش نظرات بالایی رو میخونیدن
بله اونش به خودش ربط داره
ولی وقتی اون چهره ی کثیفش رو پشت نقاب مخفی میکنه و به اعتقادات یه مذهب توهین میکنه اون دیگه به خودش ربط نداره
باید شفاف سازی بشه تا چهره و ماهیت واقعیش مشخص بشه.....
اگه کار خطایی کرده باشه خودش جزاشو میبینه :| نیازی به این لعن نی :/
شما الان با حرفای خودت گناه نمیکنی ؟! نفرین کردن یه انسان گناه نی ؟!
شده تا حالا تحقیق کنی ببینی که مفهوم واقعی آهنگاش چیه ؟! ..
میدونی مشکل کجاس ؟! مشکل اینجاس که یه سری از آدما دیگه واسشون امام و پیغمبر مهم تر از خداس ..
:|
هه
باشه شما راست میگی .....
من گفتنی ها رو گفتم کسی که قرار بود بفهمه فهمیده بود.....
انشاالله با مفهمون آهنگاش محشور بشی!!!!!!!!!
نفرین کردن آدم گناهه اما آدم!!! کسی که بویی از آدمیت برده باشه......
تازه من نفرین نمیکنم خدا نفرنش میکنه من چیزی که به عنوان نفرین محسوب بشه نگفتم.....
امام صادق (ع):
یکی از نشانه های ولد الزنا دشمنی با ما اهل بیت است
(امالی شیخ صدوق -ص338)
و من الله توفیق......
(27-05-2014، 12:18)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
عجب:|
بازم حرف تکراری:|
از تو متن آهنگ هاش توهین پیدا کن نه با این حرفای تکراری و کپی شده.
شما توضیح آهنگ نقی رو بخون. هیچ توهینی نشده. ولی شما از اماماتون بت ساختید. تا ع رو نگی توهین حساب می کنید:| کاور آهنگم جز حقیقت نیست.
در مورد سوم هم منظور سجده در برابر انسانیته.
مورد چهارم رو تروخدا دیگه نمیدونم چه توهینی میتونه باشه:| اصلا متنفر بودن توهینه؟ بعد هم با بیان اون مسائل خواننده میخواد حال و هوای اون روزگار رو بیان کنه.
عکس رو الآن با گوشیم نمیتونم ببینم.
باشه من توضیح ترانه ی اهانت بار "نقی" رو میخونم تا شیر فهم بشم!!!!!!!!!!!!!!
این چیزا هم حتما ستایش و بزرگداشت بود ما برعکس فهمیدیم.......
دیگه وقتی شما میگی از امامان بت ساختیم وقتی میگی کاور آهنگ کاملا درسته یعنی به جای کبوتر کاملا درسته که روی حرم امام رضا(ع) کلاغ سیاه باشه و شکل حرم هم اونی باشه که تو عکس هست که هزاران هزار معنی داره دیگه چی میشه گفت!!!!!!!!
اون ترانه هم راجع به انسانست نیست که آخرش منظورش این باشه که سجده در برابر انسانیت حرامه
اگه دقت کنی از اول آهنگ راجع به علایم شیطان پرستی و موجود سه چشمشون و آلت مقدسشون خونده آخرش هم گفته سجده جز برای اون چیزا حرامه .....
خوشم میاد که شما انقدر مثبت اندیشی!!!!!!!!!!

من ترانه ی متنفرم رو گفتم نه کلمه ی متنفرم رو
به هر حال گفتنی ها گفته شده ....
کسی که باید متوجه بشه شده....
یا علی........