(27-05-2014، 17:20)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(27-05-2014، 17:12)منتظر19 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(27-05-2014، 16:42)Hitchcock نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نقل قول: چرا سر خودتون الکی درد میارین؟
شما دستتون درد نکنه یه تایپک زدی با کلی سند و مدرک
موندم از چیه این خواننده خوششون میاد
بهشون پول میده دین میده ازادی میده
یعنی خودشون عقل شعور ندارن که از مملکتشون حرف بزنن فکر کنن
بدونن چی میخوان
یه مشت بچه نفهم که هیچی سرشون نمیشه اومدن سر یه خواننده 2 جنسه که عقل درست حسابی نداره بحث میکنن
جمع کنید بابا این چرت پرت هارو
گیرم توی اهنگ نقی توهینی هم شده باشه. آیا توهین به دیگران جزاش مرگه؟ یعنی اگه به من یا هرکس دیگه ای توهین میکرد بازم باید کشته میشد. اصلا من حرفاتو توهین به خودم تلقی میکنم پس این مرگ حق تو هم هست.
چون به معصوم توهین کرده باید کشته بشه؟ این حرف که من هم بشری مثل شما هستم با این تفاوت که بر من وحی نازل میشه رو پیامبر شما گفته دیگه مومن؟ یعنی توی همه چی با شما مساویم دیگه. پس حکم توهین به ایشون با توهین به من یکیه.
پس هرکس میتونه اگه احساس کرد کسی بهش توهین کرده طرفو سلاخی کنه. پس این گفته پیامبرتون باد هواست لابد آقای مومن به اسلام ناب شیعی!
نکنه شما خودتون رو هم سطح با ائمه تصور میکنید؟؟؟
طبق مجازات اسلامی کسی که به مقدسات توهین کنه حکم مرتد رو داره و جزاش مرگه....
خوبه چه استدلال هایی هم که نمیکنید
برو عمو ما رو سیاه نکنما خودمون زغال فروشیم
پیامبر گفته منم مثل شما هستم و بهم وحی میشه اما نگفته بیا به من توهین کن!!
در طول تاریخ بدترین آدم هایی که با پیامبر دشمنی داشتن ایشون رو به باد سخره میگرفتن و قرآن هم گفته بدترین شکنجه هایی که پیامبر تحمل کرده مسخره کردن و اهانت یک عده افراد بوده .....
بنابراین باید اعدامشون کرد:|
(27-05-2014، 17:12)منتظر19 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(27-05-2014، 16:42)Hitchcock نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نقل قول: چرا سر خودتون الکی درد میارین؟
شما دستتون درد نکنه یه تایپک زدی با کلی سند و مدرک
موندم از چیه این خواننده خوششون میاد
بهشون پول میده دین میده ازادی میده
یعنی خودشون عقل شعور ندارن که از مملکتشون حرف بزنن فکر کنن
بدونن چی میخوان
یه مشت بچه نفهم که هیچی سرشون نمیشه اومدن سر یه خواننده 2 جنسه که عقل درست حسابی نداره بحث میکنن
جمع کنید بابا این چرت پرت هارو
گیرم توی اهنگ نقی توهینی هم شده باشه. آیا توهین به دیگران جزاش مرگه؟ یعنی اگه به من یا هرکس دیگه ای توهین میکرد بازم باید کشته میشد. اصلا من حرفاتو توهین به خودم تلقی میکنم پس این مرگ حق تو هم هست.
چون به معصوم توهین کرده باید کشته بشه؟ این حرف که من هم بشری مثل شما هستم با این تفاوت که بر من وحی نازل میشه رو پیامبر شما گفته دیگه مومن؟ یعنی توی همه چی با شما مساویم دیگه. پس حکم توهین به ایشون با توهین به من یکیه.
پس هرکس میتونه اگه احساس کرد کسی بهش توهین کرده طرفو سلاخی کنه. پس این گفته پیامبرتون باد هواست لابد آقای مومن به اسلام ناب شیعی!
در طول تاریخ بدترین آدم هایی که با پیامبر دشمنی داشتن ایشون رو به باد سخره میگرفتن و قرآن هم گفته بدترین شکنجه هایی که پیامبر تحمل کرده مسخره کردن و اهانت یک عده افراد بوده .....
بنابراین باید اعدامشون کرد:|
نه شما صداشون کن بهشو مدال افتخار بده و ازش قدر دانی و تشکر کن!!!!!

بگو احسنت که حرف دلم رو زدی و به پاکترین آدم های روی زمین اهانت کردی کسایی که از نسل آخرین پیامبر خدا بودن......
(27-05-2014، 16:52)_TakPaR_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(27-05-2014، 8:43)منتظر19 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خیلی ها فقط چسبیدن به زندگی خودشون که الان این اوضاع پیش اومده ....
اگه غیرت و تعصبی وجود داشت که این نمیشد که الان شده.......
من موندم تا چه حد سوزش :|
داداش این روز برای همه هست......
با خودش محشور بشی.........

(27-05-2014، 17:30)Hitchcock نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(27-05-2014، 17:12)منتظر19 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.الان من مقایسه کردم؟ من یه نقل قول آوردم. اون نقل قول میگه حق و حقوق و همینطور مجازات و دردو رنجی هم اگه هست هم برای منه هم شما. اگه این حرفو زده جز این معنی نمیده.
اون قانونم قانون این کشوره. میدونی که قانون یه کشور فقط توی مرز جغرافیایی خودش قابل اقدام و پیگیریه؟
نگفته بیا بهم توهین کن. خب منم نمیگم بیا بهم توهین کن. ولی اگه توهینی شد نمیشه شمشیر درآورد گردن توهین کننده بزنیم که. شما اخل تشیع هم خیلی به مقدسات اهل سنت توهین میکنین اونا هم میتونن از این قوانین از خودشون دربیارن بیان انتقام جویی
قوانین اسلامی برای مرز جغرافیایی خاصی نیست....
کسی که تا این حد گستاخ باشه باید به سزای عملش برسه اینم قانون به حق اسلامه....
کسی هم به مقدسات اهل سنت توهین نکرده.....
اهل سنت برای ما بسیار با ارزش هستن و برادارن دینی ما محسوب میشن....
اگه منظورتون روایات وقایع تاریخیه اونا هم اهانت محسوب نمیشه چون همونطور که از اسمش پیداست روایات تاریخیه و حتی تو کتب خودشون هم نوشته شده تو صلاح سته...