امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

شاهین نجفی با یک مرد ازدواج کرد+سند

(28-05-2014، 12:04)Hitchcock نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2014، 11:39)منتظر19 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2014، 11:21)Hitchcock نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آرمین جان من با بستن تاپیک ها به خاطر بحث بین کابران کاملا مخالفم (مگه اینکه به خاطر تکراری بودن باشه) .............
آقا یا خانم منتظر
بدترین راه ممکن برای بحث اینه که بگیم طرف داره مغلطه میکنه و همه چی رو تموم کنین
اینکه واقعیت های جامعه رو بگیم یه مشت دروغ و توهمه واقعی بودنشون از بین نمیبره. سانسور رسانه ها و توقیفشون دروغه؟ 
نکنه ولدالزنا نمیدونی یعنی چی؟ هم من هم خیلیای دیگه از جمله شاهین توی خانواده های مذهبی به دنیا اومدیم اینکه افکار من باهاشون فرق میکنه اونا رو ناپاک نمیکنه. حالا میتونی حدیث نقل کنی که منم بشم ولدالزنا. اشکال نداره. 
...........
حرفای سرجیو راموس هم که اصلا جواب نداره انقدر که منطقیه. یعنی چون مردم کاستی ها رو میدونن کسی بیاد حرف از اونا بزنه هنری نکرده. مثلا حافظ هنر نکرده که از زهدفروشی و ریای منبریان صحبت کرده. چون ما خودمون میدونیم اینارو. احسنت!

میدونی چیه هم وطن!

یزید و معاویه هم نماز میخوندن اما بدترین کار تاریخ بشریت رو انجام دادن.....

این دلیل نمیشه چون شاهین تو یک خانواده ی مثلا مذهبی به دنیا اومده خوش پاک باشه!! البته اونجاش هم جای شک و شبهه داره ......

بنده با شما کاری ندارم و همچین حرفی هم نزدم

سانوسور رسانه ای هم باید باشه و این فقط برای ما نیست همه همین کارو میکنن(بیشتر از ما هم انجام میدن)

یه  نقل قول از دوست دوچرحه سوار  دانمارکی که چند وقت پیش مهمون ما بود تعریف کنم(البته اگه شما به پای دورغ نذارین!!!!!!!!!)

میگفت یک کلمه ی راست روی اخبار و تلوزیون کشور ما و کشور های غربی وجود نداره...

همشون اهداف سیاسی دارن.....

مغلطه هم برای این میگم که من میام یک حدیث میگم که در مورد کسیه که به امام معصوم اهانت کرده....(هر چند که از دید بعضی ها گل گفته!!!!!!!)
و شما میایی میگی دوستت گفت والد زناست....

بحث رو برای این میخوام تموم کنم که گفتنی ها گفته شده دیگه چیزی برای گفتن وجود نداره همه چیز مشخصه ..... بحث بیشتر  کینه و دلخوری به بار میاره که من موافق این کار نیستم.....
آقا من اصلا گفتم خودش ناپاک. دادن لقب ولدالزنا یعنی ناپاکی خودشو تعمیم به خانوادش دارین میدین.
 من اصلا خودم ته ناپاکی و نجاستم و دشمن مقدسات شما. خانوادمو که میشناسم. البته شاید شک و شبهه داشته باشید همچنان.
نقل قول شما درست. حرف یک نفر نشون دهنده سانسور رسانه ای تو دانمارکه؟ اونم دانمارک! رسانه های دانمارک در صدر آزادترین رسانه های دنیا قرار دارن.
سانسور رسانه ای چه اینجا چه جاهای دیگه نباید اصلا باشه. سانسور فساد میاره. باعث میشه نشه با فساد اقتصادی و رانت و ... مبارزه کرد. چرا واقعا درک این مسئله سخته؟ سایت بازتاب که اولین افشاکننده فعالیت های بابک زنجانی بود تحت حملات شدید سایبری قرار گرفت تا بالاخره برای همیشه از دسترس خارج شد. درحالیکه چیزی جز حقیقت نگفته بود. وگرنه چرا با تغییر دولت یهو خود دولت علیهش اعلام جرم کرد؟ واقعا متاسفم که میشنوم سانسور باید باشه.

بعد میگم اهل مغلطه هستی بگو نیستم
من به شما اهانتی نکردم این برای بار سوم......

من بازم سر حرفم هستم همه چیز نباید گفته بشه

چرا حرف زدن راجع به اتفاق خیالی گورهای دسته جمعی در کشورهایی که زیر سلطه ی سهیونیسم و اسرائیل هستن ممنوعه؟؟؟
چرا اگه کوچترین حرفی در رسانه ها و ... بزنن به تندی برخودر میشه باهاشون....
هزاران مورد مشابه هست که اگه میتونم مثال بزنم....
سانسور رسانه ای همه جا هست....

اون دانمارکی هم یک دانمارکی بود که اون حرف رو زد و دورغ هم نگفته و به کشورش هم متعهد بود فقط واقعیت رو گفت..... گفت ما هیچ اعتمادی به راسانه های خودمون نداریم

البته خوب تقصیر کسی نیست وقتی بعضی ها یه مشت دروغ تحویل بدن خیلی ها هم باورشون میشه......
سر بر شانه ی خدا بگذار تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند
که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی...
قصه ی عشق "انسان" بودن ماست...
پاسخ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
RE: شاهین نجفی با یک مرد ازدواج کرد+سند - منتظر19 - 28-05-2014، 12:10

موضوعات مرتبط با این موضوع...
Exclamation علت حرام بودن ازدواج موقت در میان اهل سنت در اسلام
  آیا سِنّی كه برای ازدواج دختران گذاشته اند متناسب است؟
Star آیت‌الله مکارم شیرازی: ازدواج کمتر از ۱۳ سال دارای مفاسد و باطل است
  آيا شيطان ازدواج کرده است ؟
  یک بام و دو هوای قوانین ازدواج
  داستان ازدواج حضرت قاسم علیه السلام در کربلا
  آيا انگيزه پيامبر (ص) در ازدواج با خديجه (س)، ثروت وی بود؟
  دلیل رغبت حضرت خدیجه (س) برای ازدواج با پیامبر (ص) چه بود؟
  حضرت خدیجه قبل از ازدواج با پیامبر (ص) ازدواج کرده بودند؟
  چرا حضرت فاطمه معصومه (س) ازدواج نکردند؟

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان