من از بحث فرار میکنم ولی از بحث با جنابعالی و امثال شما
چون خودتون ادعای این رو دارید که عقایدتون روبه اشتراک بزارید
اما اصلا حاضر نیستید حرفایی که علیه تونه و کاملا مستند هست رو گوش کنید
الان از همین صحبت های ایت الله طالقانی هر کدومش رو که دوست داشتی رو برداشت کردی
چرا بقیه حرفایه ایشون رو مورد نظر قرار ندادی ؟ حرفایی که در مورد زیبایی های حجاب
شخصیت حجاب و تمام فوائد حجاب هست رو نذاشتی
نه دوست من این روش درست نیست
یا همه صحبت ها رو باید قبول کنی
یا کلا قبول نداشته باش ...
این است معنای استقلال واقعی، متاسفانه این نحوه بیحجابی که در این سالیان که از زمان رضاشاه تا به حال پیشآمده بر اکثر زنهای مسلمان ما تحمیل شده است. این را باید بدانند ما نمیخواهیم بگوییم که زنان به ادارات نروند و هیچکس هم نمیگوید. زنان یک عضو فعال جامعه هستند، بهخصوص زنهای ما در چنین مرحلهای از انقلاب.
ایت الله طالقانی
حجاب اسلامی یعنی حجاب وقار، حجاب شخصیت، ساخته من و فقیه و اینها هم نیست، نص صریح قرآن است. آیه حجاب برای شخصیت دادن به زنان است، شخصیت انسانی و ملیاش در کشور ما، اگر ما میخواهیم سر تا پا مقلد باشیم... ما، اسلام، قرآن و مراجع دینی میخواهند زنان ما شخصیتشان حفظ بشود. اصل مساله این است که هیچ اجباری هم در کار نیست و مساله چادر هم نیست.
ایت الله طالقانی
چون خودتون ادعای این رو دارید که عقایدتون روبه اشتراک بزارید
اما اصلا حاضر نیستید حرفایی که علیه تونه و کاملا مستند هست رو گوش کنید
الان از همین صحبت های ایت الله طالقانی هر کدومش رو که دوست داشتی رو برداشت کردی
چرا بقیه حرفایه ایشون رو مورد نظر قرار ندادی ؟ حرفایی که در مورد زیبایی های حجاب
شخصیت حجاب و تمام فوائد حجاب هست رو نذاشتی
نه دوست من این روش درست نیست
یا همه صحبت ها رو باید قبول کنی
یا کلا قبول نداشته باش ...
اشتباه میکنند خانمهای ما که اگر یک روسری روی سرشان بگذارند، اینها از حیثیت آنها کم خواهد شد و از شخصیتشان کاسته خواهد شد، نه، بلکه از این جهت که قطع نظر از مسلمان بودن حافظ سنت شرقی هستند و این سنت شرقی، اصالت است. اگر یک کشوری بخواهد مستقل باشد، معنایش این نیست که فقط دروازههایش را محدود کند بر روی دنیا، این است که سنتش را حفظ کند، معارف را حفظ کند، شخصیتها را حفظ کند.
ایت الله طالقانی
ایت الله طالقانی
این است معنای استقلال واقعی، متاسفانه این نحوه بیحجابی که در این سالیان که از زمان رضاشاه تا به حال پیشآمده بر اکثر زنهای مسلمان ما تحمیل شده است. این را باید بدانند ما نمیخواهیم بگوییم که زنان به ادارات نروند و هیچکس هم نمیگوید. زنان یک عضو فعال جامعه هستند، بهخصوص زنهای ما در چنین مرحلهای از انقلاب.
ایت الله طالقانی
حجاب اسلامی یعنی حجاب وقار، حجاب شخصیت، ساخته من و فقیه و اینها هم نیست، نص صریح قرآن است. آیه حجاب برای شخصیت دادن به زنان است، شخصیت انسانی و ملیاش در کشور ما، اگر ما میخواهیم سر تا پا مقلد باشیم... ما، اسلام، قرآن و مراجع دینی میخواهند زنان ما شخصیتشان حفظ بشود. اصل مساله این است که هیچ اجباری هم در کار نیست و مساله چادر هم نیست.
ایت الله طالقانی