31-07-2012، 1:46
موشک بالستیک از جو خارج میشه داداش گلم برادر گلم این موشک هارو بدون باله میسازن که بتونه راحت از و خارج بشه و سقوط نکنه رو سر خودشون وقتی از جو خارج بشه همه جا رو هم میتونه بزنه
و طبق شایعاتی که من شنیدم موشک های شهاب 4 و 5 و 6 بردی بالای 4000 کیلومتر دارن
و تازه ایران داره روی پروژه موشک قاره پیما کار میکنه برای تهدیداتی که اروپایی ها میکنن ایرانو دیگه جرئت نطق کردن نداشته باشن
بعدم خوب اونا نیروی دریایی قوی دارن ما نیروی زمینی قوی اینم به اون در
بعدم موشک خلیج فارس موشک بالستیک ضد ناو هستش که معمولن این نوع موشک ها سرعتشون زیر سرعت صوته ولی این موشک 3 برابر صوت شما بگو چه جوری میخوام دفاع کنن در مقابلش با چه سپری؟ اصلا میشه
؟
بعدشم ناوی مثل ناو وین سنت نمیدونم اسمش درست گفتم یا نه چون من روی اسما زیاد دقت نمیکنم اهن پاره ای در مقابل این موشک نیست
بعدم ما موشک فاتح رو داریم که دقیق ترین موشک دنیاست که باهاش میتونی حتی نقطه برخورد روی ناو انتخاب کنی
مثلا سکان ناو انتن ناو نمیدونم پشه روش
پلانکتون های روش
مثال هستش
در صورت دوست داشتم حاظر به بحث کردن هستم
نه عزیز حرف مفت نیست
و طبق شایعاتی که من شنیدم موشک های شهاب 4 و 5 و 6 بردی بالای 4000 کیلومتر دارن
و تازه ایران داره روی پروژه موشک قاره پیما کار میکنه برای تهدیداتی که اروپایی ها میکنن ایرانو دیگه جرئت نطق کردن نداشته باشن
بعدم خوب اونا نیروی دریایی قوی دارن ما نیروی زمینی قوی اینم به اون در
بعدم موشک خلیج فارس موشک بالستیک ضد ناو هستش که معمولن این نوع موشک ها سرعتشون زیر سرعت صوته ولی این موشک 3 برابر صوت شما بگو چه جوری میخوام دفاع کنن در مقابلش با چه سپری؟ اصلا میشه
؟بعدشم ناوی مثل ناو وین سنت نمیدونم اسمش درست گفتم یا نه چون من روی اسما زیاد دقت نمیکنم اهن پاره ای در مقابل این موشک نیست
بعدم ما موشک فاتح رو داریم که دقیق ترین موشک دنیاست که باهاش میتونی حتی نقطه برخورد روی ناو انتخاب کنی
مثلا سکان ناو انتن ناو نمیدونم پشه روش
پلانکتون های روش
مثال هستشدر صورت دوست داشتم حاظر به بحث کردن هستم

(27-07-2012، 21:31)SABER نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نقل قول: بردموشک ماطبق گفته ی مقامات تاپاریس ولندن هم میرسه ومیتونیم هدف قرارشون بدیمکدوم موشک؟!
ولی انصافانیروی دریایی قوی ای دارن
اخرش شهاب 3 است که بردش پایتخت اسرا**ل است.
اسم موشکی که می گی رو بگو؟؟؟!!
اسم نداره!
شهاب 4 و 5 و 6 و موشک های بالستیکمون
این حرف های مفتی است که بعضا این غربی ها می زنند تا ایران رو تهدید نشون بدن مثلا الان به گفته اونا ایران دنبال بمب هسته ای است!!!
و با این حرف ها دفاع ضد موشکیشون را برای مقابله با روسیه (ولی در حرف برای مقابله با ایران) هر جا مستقر کنن.
نه عزیز حرف مفت نیست

بازی آنلاین
آپلود عکس

![[-] [-]](http://www.flashkhor.com/forum/images/collapse.gif)