امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

دلایل بمباران لندن-سخنرانی هیتلر

توافق شده بود غرامت پرداخت کنند نه ادم بکشند! ون ه حمله کنند

توافق شده بود المان غرامت بپردازد نه انیکه تماشا کند چگونه لهستان به کشورش حمله بکند و ببیند مردمش در حال مردن هستند در ضمن ناسیونالیسم یعنی به فکر مردم خود باش و این هدف اصلی است نه مثل ایرانیان همیشه تحقیر بشو

جناب صابر بی حافظه من به شما گفتم المان انقدر قدرت داشت که در برابر لهستان فرانسه و انگلیس مقاومت کنه و انرا نشان داد کمی مطالعه داشته باشید

(01-08-2012، 16:52)1939 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوست من صابر عزیز این سخنرانی خودش است که انگلیسی ها فیلم سخنرانی اش را بازسازی کردن!

جناب صابر المان تا 1941 فرانسه و لهستان یونان دانمارک یوگسلاوی نروژ شمال افریقا و غیره را تصرف کرد و در انگلستان هم پیروز شده بود و انگلیس در محاصره کامل بود یعنی هیتلر بی فکرانه حمله نکرد بعد چرچیل دید داره حکومتش ساقط میشه بنابراین به دامن امریکا افتاد و روابط شوروی و المان را خراب و ان دو را به جان هم انداخت و با این حال هنوز پیروزی با هیتلر است بناباین چرچیل به دامان روزولت میافتد و با انجام اقداماتی هیتلر را وادار به جنگ با این کشور میکند و منابعش موجوده و در همین سایت است بروید بخوانید امریکا از راه ایران به شوروی کمک میرساند و شوروی مردمش جان و غیرت پیدا میکنند و پیروز میشوند در ضمن این جمله در جنگ حلوا خیرات نمیکنند مال گورینگ استBig Grin

یعنی حمله به لهستان درست بود و مشکلی نداشت و کاملا بر حقانه بود

استالین هم دیگه همه ی کاراش بد نبوده در تاریخ هیچکس خوب نیست و هیچکس بدم نیست و همه خوب و بدند
نابود باد کمونیسم نابود باد صیهونیسم

دلایل بمباران لندن-سخنرانی هیتلر
عضو گروه تاریخ انجمن

پاسخ
 سپاس شده توسط ☭Nicola☭ ، 卐WaffenSS卐

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
RE: دلایل بمباران لندن-سخنرانی هیتلر - 1939 - 01-08-2012، 18:02

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان