(01-08-2012، 18:02)1939 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
توافق شده بود غرامت پرداخت کنند نه ادم بکشند! ون ه حمله کنند
توافق شده بود المان غرامت بپردازد نه انیکه تماشا کند چگونه لهستان به کشورش حمله بکند و ببیند مردمش در حال مردن هستند در ضمن ناسیونالیسم یعنی به فکر مردم خود باش و این هدف اصلی است نه مثل ایرانیان همیشه تحقیر بشو
جناب صابر بی حافظه من به شما گفتم المان انقدر قدرت داشت که در برابر لهستان فرانسه و انگلیس مقاومت کنه و انرا نشان داد کمی مطالعه داشته باشید
نقل قول: توافق شده بود غرامت پرداخت کنند نه ادم بکشند! ون ه حمله کنندخوب که چی؟!
این که دلیل ویرانی کشورت نمی شه و خود کرده را تدبیر نیست!
یعنی مقصر خودشان بودند که به این وضعیت افتادند و نه کسه دیگه ای.
دوباره نباید اشتباه رو تکرار کرد.
نقل قول: در ضمن ناسیونالیسم یعنی به فکر مردم خود باش و این هدف اصلی است نه مثل ایرانیان همیشه تحقیر بشوبله در ج-ج-1 که سر افکنده و خار شدند با همین ناسیونالسم!!!
در ج-ج-2 هم کلن از ریشه کنده شدن رفتن پی کارشون!!!
عجب ای ول ناسیونابیسم!!
چه فوایدی برای ملتش داشت!!!
خوب عقل و تدبیر هم نعمتی است که باید ازش استفاده کرد.
و بی گدار به اب نزد.
مانند ایران که جلوی این ابر قدرت ها می ایستد و ادامه هم می دهد. ولی ایران یک اشکال دارد و این است که بعضی مسائل داخلی مانع از پیشرفتش می شوند و این مشکل ایران است.
نقل قول: جناب صابر بی حافظه من به شما گفتم المان انقدر قدرت داشت که در برابر لهستان فرانسه و انگلیس مقاومت کنه و انرا نشان داد کمی مطالعه داشته باشیدببین خودت هم قبول داری که المان می دونست اگر به لهستان حمله کنه جنگ بزرگی راه می افته!
این هیتلر اصلا قصدش همین بود و فورا در اولین فرصت حمله ور شد اصلا از بزرگی ارتشش مشخص بود.
(عامل آغاز جنگ)
خوب در برابر لهستان و انگلیش و فرانسه مقاومت کرد خوب که چی؟!
مثلا امریکا نگاه می کرد ببینه این اقا سلطان اروپا می شه!!!
بعدشم که زورش به اینا نرسید برای راه نجات حمله ور شد به شوروی!!!
آخرش هم که هم خودش رو بد بخت کرد هم اروپا رو.
این ها نتیجه زیاده خواهی و اعتماد به نفس بیش از حدش بود که می خواست یکجا جهان رو بگیره...