01-08-2012، 21:13
نقل قول: حرفهاي شما تا جايي كه من پنج صفحه رو خوندم در حد يه آدم عامي كه حامي يه سايت بازي هست بود...باشه پس اطلاعات شما هم در حد یک نازی تعصبی است که حقیقت را نمی بیند و اطلاعاتش فقط بدرد نازی ها می خورد و موارد استفاده دیگه ای ندارد!(البته لحن من این طور نیست این لحن خودتان است که همان لحن به شما هم جواب داده شده)
نقل قول: خطي كه شما گفتي تكراري بود در حد يك خط بود و نوشته ي من يازده الي پانزده خط...شما باز هم دوباره نخوندی!
سوال شما درباره ظلم به المانی ها در لهستان و این که اگر المان حمله نمی کرد باید چیکار می کرد؟
که بنده کاملا جواب دادم منتها شما جواب نمی خواهید بلکه فقط می خواهید عقاید خودتان را تکرار می کنید بدون این که به جواب قبلی من توجه کنید که گفتم این سوالتون تکراری است و قبلا جواب داده شده.
نقل قول: تنها قدرت مقابله نداشت...قدرت مقابله نداشت بعد می خواست حمله کنه!!!
شواهد زيادي وجود داره كه شوروي قبل از اعلان جنگ آلمان نيروهاش رو مستقر كرده بود و چون اين تاپيك مربوط به اون نيست من بيش از اين ديگه نميگم و ميگم كه يكي از دلايل ضعف شوروي پاكسازي و تصفيه حساب بزرگ استالين بود كه تاب حمله ي آلمان رو نداشت و مردم هم دوست نداشتن بجنگن تا جايي كه استالين براي ايجاد روحيه ي جنگ در مردم براي مقابله با آلمان دستور ساخت فيلم ايوان مخوف رو داد
خودتان خنده تان نمی گیرد از این استدلال!!!
باز من می گم جوک نگید ی گید حرف من جوک است!
نقل قول: در مورد به به انسانيت من كلا كلام شما رو عرض كردم و بار تاريخي اون رو نه اينكه در مورد هيتلره يا استالين...شما عادت به مطالعه حرف های دیگران ندارید و فقط حرفتان رو تکرار می کنید!!!
بنده دوباره برایتان توضیح می دهم.
اون جا به اقایی گفتم که فردی که قحطی مصنوعی را می اندازه و چند ده میلیون مردم خودش رو می کشه بویی از انسانیت نبرده.
و باز ایشون توجیه کردن که منم گفتم به به عجب انسانیتی!!!
که البته اگر شما هم با ایشون موافقید باید بر انسانیت شما هم شک کرد.