امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

دلایل بمباران لندن-سخنرانی هیتلر

نقل قول: شما باید به میزان انسانیتتون شک کنید که با فردی که این چنین وحشی گری و از طرف مردم خودش هم منفوره موافق هستید.

وقتی که جون شما و خوانوادتون در خطر باشه و کوچکترین علامت طرفداری از نازیسم و هیتلر
رو همراه داشته باشین براتون حکم 21 سال زندان ببرن شما باشی طرفداری میکنی؟!

نقل قول: از چه نظر؟
از این که این حرف های من در اوردی و صد من یه غاز شما رو قبول نمی کنم؟!شما هم مثل هیتلر دموکراسی حالیتون نیست و توان دیدن مخالفان خود را ندارید و می خواهید وجود نداشت باشند که در این مورد هم باید رو عقل و انسانیتتون کار کنید.

همونطور که جناب دادگر فرمودند شما بهتره برید یه کم مطالعه داشته باشید تا اینقدر کودکانه و بدون اطلاعات صحبت نکنید و سعی کنید برای گفته هاتون ارزش قائل بشید نه اینکه همینطوری بدون منبع یه چیزی بپرونید....
در رسیدن هیتلر به صداعظمی آلمان مجلس رایشتاگ نقش اصلی رو بر عهده داشت و این مجلس تا سال 1942 بر قرار بود پس بهتره که در مورد دموکراستی در آلمان ناز صحبت نکنیم.

نقل قول: تا این جا هم با این دلیل های مضحک و جوک سالتون وقت بنده را گرفتید.
که قدرت مقابله نداشت بعد می خواست حمله کنه!!! بچه ابتدایی هم می تونه مسخره بودن این حرف رو درک کنه ولی شما از درکش ناتوانید.

کاملا بر عکس شما از درک این مورد ساده نا توانید نه دوست خردمندی مثل کیان که تمام گفته ها و پست هاش از منابع محکمه
به همین دلیل که قدرت مقابله نداشت برای افزایش شانس پیروزی تصمیم به حمله ای غافلگیرانه گرفت تا بلکه با غافل گیری آلمان ها موفق به شکست رایش شود
پاسخ
 سپاس شده توسط ☭Nicola☭ ، 1939 ، 卐WaffenSS卐 ، kian dadgar

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
RE: دلایل بمباران لندن-سخنرانی هیتلر - dolfh - 01-08-2012، 22:15

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان