02-08-2012، 12:56
(02-08-2012، 12:38)reza111 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
حرف وقت به ایرانی بودنت کسی توهین کرد ناراحت شو نه نازی بودنت دوست عزیز
مشکل شما ها اینه کشور خودتون رو فراموش کردید گیر دادید به هیتلر
اون از جناب نیکلا که هر چی دلیل منطقی میارن براشون استالین این همه مردمشو به خاطر فروش غذا کشت باز یه چیز دیگه میگه
اگه واقعا اطلاعات تاریخی داشته باشی باید بدونی که استالین چه کاری با ملتش کرد و بحث هم سر استالین بود که به اینجا کشیده شد
پس از اين به بعد شما تعيين ميكني كه من از چه چيز بايد ناراحت بشم و از چه چيز ناراحت نشم.
پستهاي شما تا حالا هيچ ربطي نه به تاريخ و نه به موضوع داشته و گويا شما اينجا اومديد كه با من يكي به دو كنيد.چون اگه تاريخ ميدونستين حداقل دو كلمه حرف حساب ميزديد!
نازي بودن ما هيچ دليلي نميشه كه ضد ايران باشيم.برعكس ما به شدت ايرانمون رو دوست داريم و در اون مطالعه ميكنيم و فكر ميكنيم و عبرت ميگيريم.
من كجا با استالين موافقت كردم كه شما مياي منو به بي اطلاعي متهم ميكني؟بهتره ديگر پست ها رو بخوني!استالين كاراي زيادي با ملتهاي شوروي كرد...
اين هم جوابي براي شما تا شايد قانع بشيد كه حداقل بحث رو با تاريخ(و نه با اتهام ادامه بديد)البته اينكه هركي چي ميخونه و چه مرامي داره نه به شما و نه به من و نه به هيچكس ديگه اي ربط داره...
من تنها از اين ناراحت شدم كه شما نقد كردن من(البته نقد نبود بلكه اتهام بي منطقي بود)رو به جمعيتي بزرگ گسترش دادين.و مسلما هر فردي جاي من بود ناراحت ميشد.