31-07-2014، 13:59
(31-07-2014، 12:47)saeedrajabzade نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.کوتوله هه اسمش تیریونه تایوین باباشه
شخصیت JJ یه جورایی مثل تایوین لنستر (همون کوتوله هه) تو Game of Thrones میمونه
قبل از مستند زدبازی خیلی بدم میومد ازش
اما هرچی میگذره بیشتر خوشم میاد ازش
من دوس دارم سامان برگرده ، اما نه به قیمت رفتن هیچ کدوم از اعضای فعلی ، جی جی بره یکی از مهم ترین و تاثیرگذارترین اعضای گروهه
گروهی که دو تا آهنگساز که مودشون متفاوت تره قویتر از گروهیه که یه آهنگساز داره!
حالا نمیدونم ویلسون میخواد چه گلی به سر گروه بزنه اگه برگرده که تو این چند سال غیبتش باقی نزدن ، مگه زاخارنامه چی کم داشت از نظر اجرا؟؟؟
پفیوز اگه میخوای برگردی خو برگرد ، چرا دقیقآ باید وقتی که آلبوم "پیر شدیم ....." اومده شما شروع کردید به عکس گذاشتن .-.
تازه یادتون افتاده که در شروع سه نفر بودین !!!!!
عین بچه های 15 ، 16 ساله با چهارتا تعریف و به به چه جه طرفدارا تو اف بی میرن تو جو...
شهرت جنبه میخواد ک خیلیا ندارن...

اره خیلی شبیهه رسمن علیهش دارن کودتا میکنن (اگه همش ادا نباشه البته) از این نظر که دارن همه زحماتشو به گند میکشن واقعن شبیهه

دقیقن نقطه قوت بارزشون همین سلیقه متفاوت اعضاشونه. شاید مهمترینش. اگه گروه ب هم بخوره فکر نمیکنم انفرادی هیچکدومشون موفق بشن.
طرفداراشونم بی تاثیر نیستن از بس یه سریشون هیدنو گنده کردن یه سری دیگه سامانو ... شاید اینام باعث شدن اینا هوا برشون داره که موفقیت گروه از منه و اونا زیر سایه من موفق شدن و این حرفا... حتی تو مستندشونم از این سوالای آبکی ازشون میشد که فلانی با کی راحت تری کار کدومو قبول داری ... همه یادشون میره که اینا گروهن وقتی گروه تشکیل میشه دیگه فرد معنا نداره. موفقیت و شکست پای همه اعضاس نه یه نفر ... اگه به این درک نرسیدن بیخود گروه تشکیل دادن ... کسی که میخاد از همه موفق تر باشه یا جلوه کنه بهتره تکی کار کنه

بازی آنلاین
آپلود عکس

![[-] [-]](http://www.flashkhor.com/forum/images/collapse.gif)