(07-08-2014، 22:30)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(07-08-2014، 20:25)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.arrow رو ندیدم ..
Arrow دوسش دارم(: درباره یه شخصی به اِسم اُلیور کوئین .. یه میلیونره که کشتیش غرق میشه ، همه فِک میکنن مُرده ولی بعد 5 سال تو یه جزیره پیدا میشه .
بعد این که بر میگرده یه مهارتایی یاد گرفته که کلا شخصیتش عوض شده و میخواد شهرو نجات بده ..
~~~~~~~~~~~~~~~~~
Breaking Bad : ژانر جنایی ، هیجانی (: خیلی خوبه :>
درباره ی معلمه که سرطان گرفته قراره بمیره .. یه پسر داره که معلولیت داره .. وضع مالیشم همچین خوب نیست .. حالا میخواد قبل مُردن زندگی خانوادشو تامین کُنه و اَز یکنواختی زندگیش در سِنش که 50 سالشه دَر بیاد ..
اما breaking bad :
واقعا سریال بی نظریه.
فیلمبرداری سریال فوق العاده است.
بازی بازیگران به خصوص برایان کرانستون زیباست و پارسال شایسته دریافت جایزه گلدن گلوب بود که متاسفانه بهش نرسید.داستان سریال هم به نظرم نو بود. اینکه نقش اصلی سریال دچار تغییر میشه و تبدیل به یک پدرخوانده میشه جالب بود اما بهتر از اون این بود که این تغییر شخصیت در یک لحظه اتفاق نمیفته بلکه قدم به قدم شخصیت والتر تغییر می کنه.به نظرم برکینگ بد تحول بزرگی در سریال ها به وجود آورد و احنمالا در آینده خیلی از سریال تقلید میشه.
پیشنهاد میکنم arrow هم ببینی..
خیلی خوبه مخصوصا نقش الیور کوئین [ Stephen Amell ]._.
قبول دارم سریال عالی ایه .. ولی قبول کنید برایان کرانستون خیلی قیافش وحشتناک شده ._.دوسش ندارم !
بازی تخت و تاج داستان نبرد هفت خانواده ی اشرافی برای بدست آوردن کنترل سرزمین اسطوره ای وستروس است که سه خانواده اصلی این نبرد استارک ، لنیستر و باراتون هستند. ماجرا از آنجا آغاز میشود که رابرت باراتون پادشاه وستروس ، از جنوب سرزمین به شمال می رود تا از دوست و همرزم قدیمی اش لرد استارک بخواهد در سمت دستیار پادشاه به او کمک کند. لرد استارک به طور پنهانی متوجه می شود که دستیار قبلی به قتل رسیده و به همین خاطر با وجود مخالفت همسرش این پیشنهاد را می پذیرد تا بتواند درباره ی قتل تحقیق کند ، غافل از اینکه خانواده لنیستر درصدد تصاحب تاخ و تخت هستند. از طرف دیگر اعضای جوان خانواده تارگرین هم درصدد لشکر کشی هستند تا دوبار سلطنت را بدست بیاورند!