01-09-2014، 11:43
(آخرین ویرایش در این ارسال: 01-09-2014، 11:46، توسط ρяіηcεss~Αιοηε.)
[quote='♫RAHA♫' pid='2399825' dateline='1409342937']
[quote=غزل جون pid=2369596 dateline=1408661537]
مثلا یاس شما تالا دیدی ت یکی از اهنگاش فوش بدجور بده؟لقب پدر رپ پارس چیز کمیه؟
این لقب سروشه! هیچکس:|
کسایی مث :همین ضدبازی ، ارمین 2afm و چندین رپر دیگر ک ما فک نیکنیم قصدو هدف دارن از این ک رپ میخونن
آرمین که اصن رپر نی حاجی!!!
زد بازی:|
یا ضد بازی ک راه میره ت اهنگاش فوش میده همین
زدبازیم خیلی فحش نمیده فقط اصطلاحاتی که استفاده میکنه18+
قصد من توهین به خواننده ها نبود و تنها خواستم یه عده رو روشن کنم وگرنه من خودم اهنگای ضد بازی رو تا حدوری گوش میدم یا بقیه .. و بدونین تنها مخاطب من اینا نبودن مثلا همین اقای بهرام صادق و .. فحش هایی در اهنگ ها میدن ک از گفتنش معذورم:| ت هر بیت 12 تا فوش داره خدا رو شکر:|
صادق؟؟؟؟
بهرام؟؟؟؟
[size=large]کدوم آهنگاشون؟ بگو برم بگوشم ببینم چی گفتن:|[/si
[/quot
ببخشید سلطان رپ فارس
غلط املایی نگیر بعد صدسال|:
میبینی ک ارمین الان به عنوان یه رپر که از نظر من مایه ننگ جامعه اس و تن ل.ش هست طرفدارشن|||: وگرنه من کلن اینو ادم حساب نمیکنم چ برسه ب خواننده
اونا رو نام بردم تا متوجه بشین منظورم فقط زد بازیو ارمین نیس .. خیلی از رپرا !
اونی ک شما بش میگس اصطلاح من بش میگم فوش +18
زد بازی فقط در صورتی بهترینه (مث الان) ک با هم متحد باشن .. اونا به جای این که کار اونارو مسخره کنن باید کمکشون کنن
[quote=غزل جون pid=2369596 dateline=1408661537]
مثلا یاس شما تالا دیدی ت یکی از اهنگاش فوش بدجور بده؟لقب پدر رپ پارس چیز کمیه؟
این لقب سروشه! هیچکس:|
کسایی مث :همین ضدبازی ، ارمین 2afm و چندین رپر دیگر ک ما فک نیکنیم قصدو هدف دارن از این ک رپ میخونن
آرمین که اصن رپر نی حاجی!!!
زد بازی:|
یا ضد بازی ک راه میره ت اهنگاش فوش میده همین
زدبازیم خیلی فحش نمیده فقط اصطلاحاتی که استفاده میکنه18+
قصد من توهین به خواننده ها نبود و تنها خواستم یه عده رو روشن کنم وگرنه من خودم اهنگای ضد بازی رو تا حدوری گوش میدم یا بقیه .. و بدونین تنها مخاطب من اینا نبودن مثلا همین اقای بهرام صادق و .. فحش هایی در اهنگ ها میدن ک از گفتنش معذورم:| ت هر بیت 12 تا فوش داره خدا رو شکر:|
صادق؟؟؟؟
بهرام؟؟؟؟
[size=large]کدوم آهنگاشون؟ بگو برم بگوشم ببینم چی گفتن:|[/si
[/quot
ببخشید سلطان رپ فارس
غلط املایی نگیر بعد صدسال|:
میبینی ک ارمین الان به عنوان یه رپر که از نظر من مایه ننگ جامعه اس و تن ل.ش هست طرفدارشن|||: وگرنه من کلن اینو ادم حساب نمیکنم چ برسه ب خواننده
اونا رو نام بردم تا متوجه بشین منظورم فقط زد بازیو ارمین نیس .. خیلی از رپرا !
اونی ک شما بش میگس اصطلاح من بش میگم فوش +18
زد بازی فقط در صورتی بهترینه (مث الان) ک با هم متحد باشن .. اونا به جای این که کار اونارو مسخره کنن باید کمکشون کنن