23-08-2012، 10:24
(آخرین ویرایش در این ارسال: 23-08-2012، 10:30، توسط بر پشت شیر،خورشید اثر.)
(22-08-2012، 20:19)kratos نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
زینت آلات کلمه عربیه:آلت ریشه کلمه آلات و زین ریشه کلمه زینت است پس این کلمه نمی تونه اسم اصیل ایرانی باشه.
جلال هم همین طور از هر عربی به پورسی بهت میگه.
بقیه رو نخوندم وگرنه فکر کنم پونزده شونزده تا کلمه عربی پیدا می کردم.
نه عزیز زینت آلات و اینا معنی ها هستند. مثلا زینت آلات معنی آزیتا هست که ایشون هم همونو مدنظردارن.
(22-08-2012، 21:28)saghar77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(22-08-2012، 20:19)kratos نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
زینت آلات کلمه عربیه:آلت ریشه کلمه آلات و زین ریشه کلمه زینت است پس این کلمه نمی تونه اسم اصیل ایرانی باشه.
جلال هم همین طور از هر عربی به پورسی بهت میگه.
بقیه رو نخوندم وگرنه فکر کنم پونزده شونزده تا کلمه عربی پیدا می کردم.
عرب ها حدود 15 قرن در ایران بوده اند امکان این اسم ها باید بیشتر از این حرفا باشه تازه بعضی هم ترکیبیه پس از اونجایی که در ایران بوده ایرانی محصوب میشه ...
نه به شما هم میگم ساغر خانوم این اسامی ای که کراتوس گفتن معانی بعضی های دیگه بودن.
بعد هم که مهم نیست در ایران باشن اسامی ایرانی به سبک دیگه ای هستن و نباید با عربیا قاطی بشن.
درباره زینت هم بگم که زینت حالت مونث زِین هست که البته ریشه فارسی داره از زِینل ولی به هرحال اینجا به عنوان معنی اومده نه بعنوان نام پارسی

بازی آنلاین
آپلود عکس

![[-] [-]](http://www.flashkhor.com/forum/images/collapse.gif)