08-01-2012، 20:19
قربانی تبلیغات
مقایسه یک اف35بایک شفق رودرصورت شرایط برارگفتم
نگفتم هم که راحت میتونه بلکه گفتم قدرتاشون برابری میکنه
شماچون تبلیغات یک جانبه زیادشنیدیدومطالعه کردیدسختتونه که باورکنیدکه تجهیزات ایران چقدرقدرتمنده وخوب این برای هرکسی تعبیرخوب یابدداره
اگه بخواییم شرایطی که فریدجان درنظرمیگنوبررسی کنیم (درشرایطی)بنده بااف14هم اف35رومیزنم
قبول داریدکه اف4خودشوتیکه تیکه کنه هم حریف میراژ2000نمیشه؟
پس چراهر12میراژعراقی نابودشد؟جواب:کوه
فکرمیکنیدچراایران تونست مقابل سومین ابرقدرت زمان خودش بایسته؟همین شرایطی که شماگفتید
وگرنه خیلی ازجبهه های مادرزمان جنگ حتی مهمات کافی برای سربازاشون نداشتن!!!!
وحتمامیدونین که صدام وقتی گفت که بیش ازنیمی ازقدرت ارتششودرجنگ باایران ازدست داده باهمون ارتش داغونش 3ساعته کویتوگرفت!
مسئله روسیاسی نکنین اگه بخوام سیاسیش کنم راحت همتونوقانع میکنم ولی اینجاجاش نیست
جناب درجست وجوی حقیقت من هم کاملاباحرف شماموافقم
حتی درقرون وسطی هم جنگ به تعدادوتجهیزات بستگی نداشت
مقایسه یک اف35بایک شفق رودرصورت شرایط برارگفتم
نگفتم هم که راحت میتونه بلکه گفتم قدرتاشون برابری میکنه
شماچون تبلیغات یک جانبه زیادشنیدیدومطالعه کردیدسختتونه که باورکنیدکه تجهیزات ایران چقدرقدرتمنده وخوب این برای هرکسی تعبیرخوب یابدداره
اگه بخواییم شرایطی که فریدجان درنظرمیگنوبررسی کنیم (درشرایطی)بنده بااف14هم اف35رومیزنم

قبول داریدکه اف4خودشوتیکه تیکه کنه هم حریف میراژ2000نمیشه؟
پس چراهر12میراژعراقی نابودشد؟جواب:کوه
فکرمیکنیدچراایران تونست مقابل سومین ابرقدرت زمان خودش بایسته؟همین شرایطی که شماگفتید
وگرنه خیلی ازجبهه های مادرزمان جنگ حتی مهمات کافی برای سربازاشون نداشتن!!!!
وحتمامیدونین که صدام وقتی گفت که بیش ازنیمی ازقدرت ارتششودرجنگ باایران ازدست داده باهمون ارتش داغونش 3ساعته کویتوگرفت!
مسئله روسیاسی نکنین اگه بخوام سیاسیش کنم راحت همتونوقانع میکنم ولی اینجاجاش نیست
جناب درجست وجوی حقیقت من هم کاملاباحرف شماموافقم
حتی درقرون وسطی هم جنگ به تعدادوتجهیزات بستگی نداشت