با اجازه رومینا خانم..
منم موندم این سید علی چی داره که شما ازش طرفداری میکنی؟؟کوچیک!!
1.شناسنامه 2.راه اهن 3.افزایش سود حاصل از نفت 4.بزرگترین سدها و کانال های ابیاری 5.روابط بسیار عالی با کشورهای مطرح 6.توجه به گذشته ایران و داشتن رفتارهای در خور و شایسته ایران وایرانی 7.تربیت اشخاص مهم خانم اجازه هفت موردکافیه؟؟!
(حالا همینایی که اینجا دوستان نام بردنو نوشتم)
شما به این کارا میگی کوچیک ببخشید سید علی چه کار بزرگی کرده!!!!!!!!
خواسته انگلیس!! اینهمه حرف باز میگی به خاطر انگلیس
Britain did not want the railway East to West, North to South!!!!!!!!!!!!!!!!!(شرمنده زبانم یکم لنگ میزنه)
من که واقعا اینبار نفهمیدم بالاخره شاه قدرت داشت یانه میشه روشنم کنی؟؟؟!!
دست نشانده!!!!!!!!!!اینجا تحریف تاریخو به چشم خودم دیدم!!
به قول خواننده!!که میگه مشکلم شلاق نیست اگه سالم بزنش
نگو اینا عوامل اجرایی ن رو این عوامل اجرایی کی باید نظارت داشته باشه
حرف رضاخانو یادتونه گفت شده تمام جنگلو شخم میزنم که پیدات کنم(میرزا کوچک خان) خداوکیلی اقتدار رو داری حجابو کی برمیداره وقتی به زن این اب وخاک تعرض میشه وقتی میبنه تو کنج خونه س
مقایسه من یکی که میگی اونموقع!خوب مطلق یابد مطلق وجود نداره اما اونموقع خوبی اش بیشتر بوده اما انقد که تو کتابا و تلویزیون از بدی هاش که واقعا من درآوردنین ! ادم با چنگیز مغول اشتباهش میگیره!!:cool:
والا تنش تو گور میلرزه نزنید اینحرفا
ضمنا متن سانسور شده!!اخه اینجا ایرانه.....

منم موندم این سید علی چی داره که شما ازش طرفداری میکنی؟؟کوچیک!!
1.شناسنامه 2.راه اهن 3.افزایش سود حاصل از نفت 4.بزرگترین سدها و کانال های ابیاری 5.روابط بسیار عالی با کشورهای مطرح 6.توجه به گذشته ایران و داشتن رفتارهای در خور و شایسته ایران وایرانی 7.تربیت اشخاص مهم خانم اجازه هفت موردکافیه؟؟!

شما به این کارا میگی کوچیک ببخشید سید علی چه کار بزرگی کرده!!!!!!!!
خواسته انگلیس!! اینهمه حرف باز میگی به خاطر انگلیس
Britain did not want the railway East to West, North to South!!!!!!!!!!!!!!!!!(شرمنده زبانم یکم لنگ میزنه)
من که واقعا اینبار نفهمیدم بالاخره شاه قدرت داشت یانه میشه روشنم کنی؟؟؟!!
دست نشانده!!!!!!!!!!اینجا تحریف تاریخو به چشم خودم دیدم!!
به قول خواننده!!که میگه مشکلم شلاق نیست اگه سالم بزنش
نگو اینا عوامل اجرایی ن رو این عوامل اجرایی کی باید نظارت داشته باشه
حرف رضاخانو یادتونه گفت شده تمام جنگلو شخم میزنم که پیدات کنم(میرزا کوچک خان) خداوکیلی اقتدار رو داری حجابو کی برمیداره وقتی به زن این اب وخاک تعرض میشه وقتی میبنه تو کنج خونه س
مقایسه من یکی که میگی اونموقع!خوب مطلق یابد مطلق وجود نداره اما اونموقع خوبی اش بیشتر بوده اما انقد که تو کتابا و تلویزیون از بدی هاش که واقعا من درآوردنین ! ادم با چنگیز مغول اشتباهش میگیره!!:cool:
والا تنش تو گور میلرزه نزنید اینحرفا
ضمنا متن سانسور شده!!اخه اینجا ایرانه.....