07-02-2015، 21:30
اگه میخاید در سفر به ترکیه آنتالیا زیاد خسته نشید یه راه حل براتون دارم که خودم امتحان کرد برخی از هتل های انتالیا خودشون یه شهر هستند و همه امکاناتو دارند مراکز تفریحی رماکز خرید شهر بازی
خودم این هتل را برای اقامت انتخاب کردم که خیلی عالی بود و باور کنید اصلا از هتل بیرون نرفت وقتشو نداشتم

انتالیا یک از شهر های توریستی و ساحلی دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تور ترکیه میباشد و و بر اساس امار ها تور آنتالیا از نخستین و بهترین گزینه های سفر های نوروزی میباشد همین امر سبب شده تا دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
هتل های آنتالیا به نسبت دیگر شهرهای ترکیه امکانات بهتر و ویژه ای ارائه دهتد به تور ی که گردشگران میل ندارند از هتل خارج شوند از جمله میتوان هتل 5ستاره کریستال نیروانا آنتالیا به اشاره کرد
از بین هتل های ترکیههتل 5 ستاره کریستال نیروانا انتالیا از با شکوه ترین هتل هاست و در منطقه کمر قرار دارد. این هتل در زمینی با مساحت 152000 متر مربع با طبیعت بکر و در مجاورت دریای مدیترانه و کوههای توروس بنا شده واز بهترین هتلهای کمر آنتالیا به شمار می رود
آب و هوای مطبوع ، باغ ، ساحل اختصاصی ، معماری سازگار با محیط زیست ، طبیعت زیبا و بکر و امکاناتی ویژه و خدماتی نوین سبب شده تا این هتل ۵ ستاره کمر مورد توجه گردشگران تور آنتالیا واقع گردد . هتل کریستال نیروانا انتالیا از با شکوه ترین هتلهای کمر آنتالیا به شمار می رود .
به لحاظ موقعیت مکانی هتل crystal nirvana آنتالیا در 26 کیلومتری شهر آنتالیا ، 16 کیلومتری کمر و 36 کیلومتری فرودگاه بین المللی آنتالیا قرار دارد . اسکله های vip اختصاصی در 900 متری هتل قرار دارد . در واقع ، تمام انتظارات میهمانان تور آنتالیا با اقامت در هتل نیروانا آنتالیا تامین می شود .
خودم این هتل را برای اقامت انتخاب کردم که خیلی عالی بود و باور کنید اصلا از هتل بیرون نرفت وقتشو نداشتم
اطلاعات و رزرو هتل کریستال نیروانا تورآنتالیا
crystal nirvana hotel antalya

انتالیا یک از شهر های توریستی و ساحلی دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تور ترکیه میباشد و و بر اساس امار ها تور آنتالیا از نخستین و بهترین گزینه های سفر های نوروزی میباشد همین امر سبب شده تا دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
هتل های آنتالیا به نسبت دیگر شهرهای ترکیه امکانات بهتر و ویژه ای ارائه دهتد به تور ی که گردشگران میل ندارند از هتل خارج شوند از جمله میتوان هتل 5ستاره کریستال نیروانا آنتالیا به اشاره کرد