(19-02-2015، 14:37)tabasom27 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.چرا آرایش میکنی جون من خودکشی کن یکم بخندیم
(19-02-2015، 14:27)ℙ@я☤ᾔ@ℨ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(19-02-2015، 14:15)tabasom27 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نه باو هدف خدا از آفرینش تو چیز دیگه ای بود که بعداً بهت میگم
اخه نمیتونم ج تو ندم
اصلا من ساخته شدم که ج تو رو بدم
زاااااااااااااااااارت حالا که دوس ندارم مثل تو باشم
همین دیگه بجای اینکه آرایش کنی برو یکم فکر کن تا مثل من بشی
من ارایش نمییییییییییییییییکنم
من مثل تو بشم خودکشی میکنم
(19-02-2015، 14:37)tabasom27 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.چرا آرایش میکنی جون من خودکشی کن یکم بخندیم
(19-02-2015، 14:27)ℙ@я☤ᾔ@ℨ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(19-02-2015، 14:15)tabasom27 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نه باو هدف خدا از آفرینش تو چیز دیگه ای بود که بعداً بهت میگم
اخه نمیتونم ج تو ندم
اصلا من ساخته شدم که ج تو رو بدم
زاااااااااااااااااارت حالا که دوس ندارم مثل تو باشم
همین دیگه بجای اینکه آرایش کنی برو یکم فکر کن تا مثل من بشی
من ارایش نمییییییییییییییییکنم
من مثل تو بشم خودکشی میکنم

(19-02-2015، 14:40)$yamna$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.آره منم میگم که آرایش میکنه
اتفاقا تبسم خعلی هم خوشگله