08-04-2015، 16:40
(07-04-2015، 22:43)یاسی@_@ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(07-04-2015، 16:54){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.مطمئنم . منبع رو هم توی پ . خ خدمتتون عرض می کنم
(07-04-2015، 4:42)یاسی@_@ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(07-04-2015، 4:29){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
عجبببببب(((((((:
منبعی که مشخص نکردی بماند
چجوری بازی اطلاعاتو میدزده هم بماند.
چجوری هم بازی سیستم رو -- میکنه بماند.
فقط میخوام ازت یک چیزی بپرسم.قصده سازنده ی انگری بردز از این کار میتونه چی باشه؟(((:
می تونه به اطلاعات دستگاه متصل بشه خب و اطلاعات رو بدزده -- نمی کنه اما می تونه به اطلاعات دسترسی داشته باشه البته فقط وقتی به بازی وارد بشی
در ضمن من گقتم که ممکنه سازندگان این کار رو انجام نداده باشند
خب منبعت چیه؟به چه علت همچین کاری رو باید انجام بدن؟چجوری اطلاعاتت رو میدزده؟فکرمیکنی انتی ویروس و سیستم امنیتی گوشی و کامپیوتر همینطوری کشکی کشکی اجازه میده که یک بازی اطلاعاتو بدزده؟خب وقتی که تو مطمئن نیستی برای چی اومدی این خبرو گذاشتی؟
اخر چی شد؟مطمئنی یا مطمئن نیستی؟چون این دو جملت خلافه هم دیگن
در ضمن من گقتم که ممکنه سازندگان این کار رو انجام نداده باشند
مطمئنم .
منبع رو هم همینجا بذارید تا دیگران استفاده کنند