اخطار‌های زیر رخ داد:
Warning [2] count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable - Line: 865 - File: showthread.php PHP 7.4.33 (Linux)
File Line Function
/showthread.php 865 errorHandler->error




 


امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

روغن اصل و تقلبی

#1
دکتر غلامرضا بهرامی، متخصص فارماکولوژی و استاد دانشگاه و عضو مرکز
تحقیقات بیولوژی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه که زمینه
اصلی کار او روغن و چربی است
، گفت: روغن زیتون در صورت امکان تهیه، بهترین روغن است.
روغن زیتون برای پخت و پز و سرخ کردن، بهترین روغن بوده و به ویژه "نوع تصفیه نشده" آن نسبت به روغن تصفیه شده،
بسیار ارجح است.
او در عین حال با اشاره به سرخ کردن های عمیق مانند غوطه ور کردن سیب زمینی در روغن و
احیاناً چند مرتبه در آن سرخ کردن گفت:
روغن کلزا برای یک بار نیز پاسخگوی این سرخ کردن نیست،
چرا که میزان لینولنیک اسید آن بالا بوده و از آنجا که ناپایدار است،
چندان در برابر سرخ کردن مقاوم نیست.
او روغن قابل استفاده بعدی را جهت توصیه روغن کنجد عنوان کرد و گفت:
روغن کنجد نیز هم به لحاظ فرمول و هم مواد جزئی موجود در آن بسیار مناسب و خوب است،
اما این روغن نیز فرآورده گرانی است و
در دسترس مردم قرار نمی گیرد. با توجه به این که روغن های جامد هیدروژنه معمولی به هیچ عنوان قابل توصیه نیستند.
روغن مایع معمولی به هیچ عنوان برای سرخ کردن مناسب نیست و
نیز اغلب روغن های سرخ کردنی موجود در بازار مصرف کشور توانایی بیش از یک بار سرخ کردن را ندارند.
ضمن آن که احیاناً ممکن است آنتی
اکسیدان های اضافه شده به آنها ضررهایی نیز برای بدن داشته باشد.
می نویسم دوستت دارم و ...
یعنی این که تا همیشه ادامه خواهد داشت Heart
پاسخ
 سپاس شده توسط ارش خان
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
روغن اصل و تقلبی - m@hsa 12 - 19-04-2015، 19:49


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان