08-09-2012، 22:10
ﻣﺎﻣﺎﻧﻢ ﺩﺭ ﺣﺎﻝ ﺗﻮﺻﻴﻒ ﺩﺧﺘﺮ ﻳﻜﻲ اﺯ اﻗﻮاﻡ ﺑﺮاﻱ ﺧﻮاﻫﺮﻡ ...ﻗﺪﺵ اﻧﺪاﺯﻩ ﺧﻮﺩﺗﻪ,ﻫﻴﻜﻠﺸﻢ ﺷﺒﻴﻪ ﺧﻮﺩﺗﻪ ....ﻭﻟﻲ ﺧﻮﺷﮕﻠﻪ !!!!! ﺧﺐ ﻣﺎﺩﺭﻡ ﻧﺎﺑﻮﺩ ﺷﺪ ﺑﭽﻪ...:|فک و فامیله ﺗﺨﺮﻳﺐ ﭼﻴﻪ ﺩاﺭﻳﻢ؟
===============================
مهموني بوديم آهنگ كم اومد،مامانم داد زد دخترم برو تو ماشين آهنگ بيار،ليلا فروهر تو داشبرد زير داريوشه :|
پی ام سی آهنگ inna رو نشون میداد
مامانم پرسید خواننده ش کیه؟
گفتم inna !
گفت آره همین! پرسیدم خواننده ش کیه؟
گفتم inna دیگه!
گفت بیشعور دفه آخرت باشه مسخرم میکنی.سوال میپرسم درست جواب بده!!
من :O :|
مـــــــــــــــــــــــــادر من آخه چرا وقتی با oovoo حرف میزنی فکر میکنی تو عملیات خنثی کردن مین های مرزی کشوری؟؟؟
صدات تا اتاق من میاد آخه (((((
مامان بزرگم اشاره کرد به کیبورد ازم پرسید اسمش چیه!
گفتم کیبورد!
یه گوشش کر و یکیَم سنگین کیبوردُ یه چیز دیگه(اسم بی ناموسی شوشول بُر) شنیده بود منحرف!
میگه:یعنی باهاش ختنه میکنن؟؟ دسته تو چی کار میکنه؟؟ و هار هار میخنده
=))))
میگم کیبورد، نه اونی که شما شنیدی!
زبونش خیلی از کلماتُ نمیتونه تلفظ کنه باز همون چیزی که بار اول شنیده بودُ گفت!
برگشته بهم میگه خاک تو سرت بی تربیت تا منُ نفرستی ته جهنم بیخال نمیشی...من میرم توام بشین با این خودتُ ختنه کن
:|فک و فامیله داریم؟
یه شب ساعت ساعت 3 از خواب پاشدم دیدم داداشم نشسته رو تختش و دستش رو قلبشه و تپش قلب گرفته
با نگرانی از تختم اومدم پایین و گفتم : حالت خوبه؟؟؟؟ چی شده؟ میخوای زنگ بزنم اورژانس؟
داداشم: نه خوبم! فقط یه گوز مهیج زدم تو خواب که خودم از خواب پریدم!عجب چیزی بود لامصـــــــــــــــــب!
من:|
داداشم
فک و فامیله داریم؟
یه پسر دایی دارم بسیجیه.بعد حوادث 88،یه بار بابام داشت نصیحتش میکرد.
بهش میگفت بسیجی هستی،باش.به نظام اعتقاد داری،داشته باش.تو فکر اسلامی!!!باش.هرچی هستی ،باش.فقط آلت حاکمیت نشو....
حاکمیت:|
پسر داییم:|
آلت!!!!!!
انتخابات 88:|
فتنه:|
بصیرت:|
مجددا آلت:|
شبکه جام جم داره مستند کشتی فرنگی تو جهانی استانبول رو نشون میده، بعد وزن کشی رو توضیح میداد، مامانم میگه من تا حالا فک میکردم یکی سر وزن نرسید یعنی اتوبوسش دیر کرده، تو ترافیک مونده، نتونسته برسه به سالن :|
من ))
هادی عامل :O
پلنگ جوبیار :|
امامعلی حبیبی :|
رافائل مارتینیتی :/
یه بار پیش داداشم نشسته بودم، با گوشی خودم زنگ زدم ببینم زنگ گوشیش چیه وقتی من زنگ میزنم؟
دیدم با صدای خودش ضبط کرده میگه : ور ندار ساراس ور ندار ساراس
من :|
مامانم هر وقت سیب زمینی سرخ کرده درست میکنه از ترس حمله های انتحاری من و داداشم میره جاهای مختلف خونه (مثلا کمد لباس ها یا کمد بابام یا زیر تخت) قایمشون میکنه تا موقع ناهار !!!!!این دفعه رفته بود بالا پشت بام قایمشون کرده بود !!!!!!! :|من چی بگم با این مامانم ؟:| فک و فامیله داریم؟
=================
اگه خوشت اومد سپاس بده

مهموني بوديم آهنگ كم اومد،مامانم داد زد دخترم برو تو ماشين آهنگ بيار،ليلا فروهر تو داشبرد زير داريوشه :|
پی ام سی آهنگ inna رو نشون میداد
مامانم پرسید خواننده ش کیه؟
گفتم inna !
گفت آره همین! پرسیدم خواننده ش کیه؟
گفتم inna دیگه!
گفت بیشعور دفه آخرت باشه مسخرم میکنی.سوال میپرسم درست جواب بده!!
من :O :|
مـــــــــــــــــــــــــادر من آخه چرا وقتی با oovoo حرف میزنی فکر میکنی تو عملیات خنثی کردن مین های مرزی کشوری؟؟؟
صدات تا اتاق من میاد آخه (((((
مامان بزرگم اشاره کرد به کیبورد ازم پرسید اسمش چیه!
گفتم کیبورد!
یه گوشش کر و یکیَم سنگین کیبوردُ یه چیز دیگه(اسم بی ناموسی شوشول بُر) شنیده بود منحرف!
میگه:یعنی باهاش ختنه میکنن؟؟ دسته تو چی کار میکنه؟؟ و هار هار میخنده
=))))
میگم کیبورد، نه اونی که شما شنیدی!
زبونش خیلی از کلماتُ نمیتونه تلفظ کنه باز همون چیزی که بار اول شنیده بودُ گفت!
برگشته بهم میگه خاک تو سرت بی تربیت تا منُ نفرستی ته جهنم بیخال نمیشی...من میرم توام بشین با این خودتُ ختنه کن
:|فک و فامیله داریم؟
یه شب ساعت ساعت 3 از خواب پاشدم دیدم داداشم نشسته رو تختش و دستش رو قلبشه و تپش قلب گرفته
با نگرانی از تختم اومدم پایین و گفتم : حالت خوبه؟؟؟؟ چی شده؟ میخوای زنگ بزنم اورژانس؟
داداشم: نه خوبم! فقط یه گوز مهیج زدم تو خواب که خودم از خواب پریدم!عجب چیزی بود لامصـــــــــــــــــب!
داداشم
فک و فامیله داریم؟
یه پسر دایی دارم بسیجیه.بعد حوادث 88،یه بار بابام داشت نصیحتش میکرد.
بهش میگفت بسیجی هستی،باش.به نظام اعتقاد داری،داشته باش.تو فکر اسلامی!!!باش.هرچی هستی ،باش.فقط آلت حاکمیت نشو....
حاکمیت:|
پسر داییم:|
آلت!!!!!!
انتخابات 88:|
فتنه:|
بصیرت:|
مجددا آلت:|
شبکه جام جم داره مستند کشتی فرنگی تو جهانی استانبول رو نشون میده، بعد وزن کشی رو توضیح میداد، مامانم میگه من تا حالا فک میکردم یکی سر وزن نرسید یعنی اتوبوسش دیر کرده، تو ترافیک مونده، نتونسته برسه به سالن :|
من ))
هادی عامل :O
پلنگ جوبیار :|
امامعلی حبیبی :|
رافائل مارتینیتی :/
یه بار پیش داداشم نشسته بودم، با گوشی خودم زنگ زدم ببینم زنگ گوشیش چیه وقتی من زنگ میزنم؟
دیدم با صدای خودش ضبط کرده میگه : ور ندار ساراس ور ندار ساراس
من :|
مامانم هر وقت سیب زمینی سرخ کرده درست میکنه از ترس حمله های انتحاری من و داداشم میره جاهای مختلف خونه (مثلا کمد لباس ها یا کمد بابام یا زیر تخت) قایمشون میکنه تا موقع ناهار !!!!!این دفعه رفته بود بالا پشت بام قایمشون کرده بود !!!!!!! :|من چی بگم با این مامانم ؟:| فک و فامیله داریم؟
=================
اگه خوشت اومد سپاس بده