11-08-2015، 19:31
(آخرین ویرایش در این ارسال: 11-08-2015، 19:52، توسط ☮ VENOM VΛDΞR ☮.)
به نظرم مرگ پدر برادر پسر عمو ezio در assassins creed2
هم یک لحظه ای بود ولی غم ناک بود
مرگ ماریا در assassins creed black flag
مرگ یوسف تازیم و مرگ ماریان زن الطایر در assassins creed revelation
مرگ mason که توسط دوست قدیمیش woods ناخواسته کشته شد یادتون نره در call of duty black ops 2
مرگ woods که جونشو برایه دوستش میخواست فدا کنه و در قسمت بعدی فهمیدیم نمرده black ops 1

راستی مرگ کومپو و اون یکی دوستش در بتلفیلد3 هنگامی که به مرز ایران و اذربایجان نزدیک شده بودند یک هواپیمایه بدون سرنشنین اونارو میکشه بعدش هم کمی غم ناک میشه
هم یک لحظه ای بود ولی غم ناک بود
مرگ ماریا در assassins creed black flag
مرگ یوسف تازیم و مرگ ماریان زن الطایر در assassins creed revelation
مرگ mason که توسط دوست قدیمیش woods ناخواسته کشته شد یادتون نره در call of duty black ops 2
مرگ woods که جونشو برایه دوستش میخواست فدا کنه و در قسمت بعدی فهمیدیم نمرده black ops 1
(11-08-2015، 19:30)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من هر ماه یک دوری میکنم براهمون یادم میمونه
(11-08-2015، 19:26)lloc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(11-08-2015، 19:21)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(11-08-2015، 19:16)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خب یه توضیحی هم در موردشون بدین بد نیس !
mario در جلوی چشمان برادرش ezio کشته شد توسط یه فردی که یادم نیس اسمشو
کلارا هم که از دوستان آیدن بود و هنگامی که به آیدن خیانت کرد آیدن دوستیش رو با کلارا قطع کرد و کلارا هم میدونست که دختر آیدن کشته شده و دشمن ایدن به او خبر داده بود که کلارا در قبرستون برای فاتحه خوندن برای دخترت اومده و قراره کشته بشه
آیدن هم خودشو به سرعت میرسونه ولی اون افراد کلارا را د ر جلوی چشمای ایدن میکشن![]()
ناموسا من که اصلا گرفتم نمیگیره این صحنه رو دیدم گریم گرف
ezio برادرزاده ماریو بود اون فرد هم اسمش چزاره برجا بود
مرسی از اطلاعات من یادم رفته بود آخه 4 ساله بازی نکردم

راستی مرگ کومپو و اون یکی دوستش در بتلفیلد3 هنگامی که به مرز ایران و اذربایجان نزدیک شده بودند یک هواپیمایه بدون سرنشنین اونارو میکشه بعدش هم کمی غم ناک میشه