سلام امید هستم ..... یه بازیکن فوتبال ...خونوادمو دوس دارم .......... خونواده اخر مذهبن ولی خودم هه بیخی .. بچه مشهدم بالا شهرش وکیل اباد...مشهدیا میدونن
کوچیک تمام مشهدیام ....15 سالمه ..... به چند چیز خیلی علاقه دارم ....... اب ... پدر ....مادر.... خدا ..... رفیقام .... فلشخور .... مروا ....محمود کاوه ... رهبر ..مرغ عشقم
برای افراد بالا فقط جونمو میدم و خلاص
یکی از کله گنده های مشهدم ...... الان کل مشهد امار های منن....بازیکن تیم پدیده نوجوانان ......شاید از پدیده برم یه تیم مطرح دیگه به هر حال بگذریم ....سه تا پیشنهاد دارم کسی خواس بدونه پ.خ بده......امسال قهرمانیم
...............
فلشخور بهترین انجمن دنیاس .... رپرم باو
با همه زود دوس میشم الانم حدود 400 اد فرند گوشیم دارم...... درسم بَد نی ..... عشق رپم ..... خیلی با حصین می پرم .... به نظر من بهترین گروه رپی که میشه ساخته بشه (حصین"پیشرو"یاس"هیچکس)
شهر های مورد علاقم:شیراز ... تهران.... یزد ... اصفهان ... سرعین
امشب ینی 31 شهریور 1394 دارم کوچ میکنم به مدرسه شاید بالاخره چن سال دگه برگشتم ..... دیگه مجبورم ساعت 10 شب بخوابم........... قد:178 وزن :50 رند
خدافس دوستان
به امید بازگشت من
کوچیک همتونم
ابجی و داداشا و دوستان و بقیه همه خدافس دیگه
ایدی تلگرامم : OMIDCR7_HO3EIN
جیمیل:omidarjomandzadeh.oa@gmail.com
ولی خواستین در ارتباط باشیم فقط تلگرام
خدا نگهدار دوستان
کوچیک تمام مشهدیام ....15 سالمه ..... به چند چیز خیلی علاقه دارم ....... اب ... پدر ....مادر.... خدا ..... رفیقام .... فلشخور .... مروا ....محمود کاوه ... رهبر ..مرغ عشقم
برای افراد بالا فقط جونمو میدم و خلاص
یکی از کله گنده های مشهدم ...... الان کل مشهد امار های منن....بازیکن تیم پدیده نوجوانان ......شاید از پدیده برم یه تیم مطرح دیگه به هر حال بگذریم ....سه تا پیشنهاد دارم کسی خواس بدونه پ.خ بده......امسال قهرمانیم
...............
فلشخور بهترین انجمن دنیاس .... رپرم باو
با همه زود دوس میشم الانم حدود 400 اد فرند گوشیم دارم...... درسم بَد نی ..... عشق رپم ..... خیلی با حصین می پرم .... به نظر من بهترین گروه رپی که میشه ساخته بشه (حصین"پیشرو"یاس"هیچکس)
شهر های مورد علاقم:شیراز ... تهران.... یزد ... اصفهان ... سرعین
امشب ینی 31 شهریور 1394 دارم کوچ میکنم به مدرسه شاید بالاخره چن سال دگه برگشتم ..... دیگه مجبورم ساعت 10 شب بخوابم........... قد:178 وزن :50 رند
خدافس دوستان
به امید بازگشت من
کوچیک همتونم

ابجی و داداشا و دوستان و بقیه همه خدافس دیگه
ایدی تلگرامم : OMIDCR7_HO3EIN
جیمیل:omidarjomandzadeh.oa@gmail.com
ولی خواستین در ارتباط باشیم فقط تلگرام
خدا نگهدار دوستان