05-12-2015، 20:07
خب با اینکه ده بار خودمو تو این تاپیک معرفی کردم بازم یه بیوگرافی ای برای دوستان جدید ارایه میدم !
من اهورا(آرین) هستم ..
19 سالمه .. متولد سال 1995 میلادی !
دانشجوی حقوق تهران مرکزی ..
من ادمیم که اوضاع و احوالم بستگی به شرایطم داره ..
بعضی وقتا شوخ و گرم ولی بعضی وقتا سرد و عصبی .. اما اکثرا سعی میکنم متعادل باشم !
توی بعضی چیزا شدیدا احساساتی عمل میکنم .. ولی بعد پشیمون میشم ! اما سعی میکنم از منطقم هم به خوبی استفاده کنم ..
نسبتا ادم خونسرد و ارومیم .. البته گاهی وقتام شیطونی میکنم ! خیلی خوش خندم .. خیلی زیاد !
من عاشق کتاب هستم .. از بچگی هرجایی میرفتم اگه کتاب دم دست بود شروع میکردم به خوندن ..
گیمر هستم تا حدودی ._. عاشق فیلم و سریالم ! بهش اعتیاد دارم ..
میخوام در اینده وکیل شم .. البته به خبرنگاریم جدیدا علاقه پیدا کردم ! اما چون ادم زبون درازیم و نمیتونم جلوی اظهار نظرمو بگیرم احتملا بیخیالش میشم (:
ادم متعصب و خشکی نیستم .. به دین اعتقادی ندارم ! فقط سعی میکنم انسان خوبی باشم ..
انسانیت رو توی کمک به مردم و حمایت از حیوانات و محیط زیست میبینم ! ..
شدیدا ادم رفیق بازی هستم .. ! بسه ؟
من اهورا(آرین) هستم ..
19 سالمه .. متولد سال 1995 میلادی !
دانشجوی حقوق تهران مرکزی ..
من ادمیم که اوضاع و احوالم بستگی به شرایطم داره ..
بعضی وقتا شوخ و گرم ولی بعضی وقتا سرد و عصبی .. اما اکثرا سعی میکنم متعادل باشم !
توی بعضی چیزا شدیدا احساساتی عمل میکنم .. ولی بعد پشیمون میشم ! اما سعی میکنم از منطقم هم به خوبی استفاده کنم ..
نسبتا ادم خونسرد و ارومیم .. البته گاهی وقتام شیطونی میکنم ! خیلی خوش خندم .. خیلی زیاد !
من عاشق کتاب هستم .. از بچگی هرجایی میرفتم اگه کتاب دم دست بود شروع میکردم به خوندن ..
گیمر هستم تا حدودی ._. عاشق فیلم و سریالم ! بهش اعتیاد دارم ..
میخوام در اینده وکیل شم .. البته به خبرنگاریم جدیدا علاقه پیدا کردم ! اما چون ادم زبون درازیم و نمیتونم جلوی اظهار نظرمو بگیرم احتملا بیخیالش میشم (:
ادم متعصب و خشکی نیستم .. به دین اعتقادی ندارم ! فقط سعی میکنم انسان خوبی باشم ..
انسانیت رو توی کمک به مردم و حمایت از حیوانات و محیط زیست میبینم ! ..
شدیدا ادم رفیق بازی هستم .. ! بسه ؟