15-02-2018، 9:33
(15-02-2018، 8:08)sama00 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.مواظب حرف زدنتون باشید ! این توهینتون رو میزارم به حساب عصبانیت کاذب وگرنه اخطار داره !
باااااااااش....تفکر من داغون، شما خوب، عالی، پرفکت....-به جهنم-
ینی قشــــــــــــــــــــنگ حضور کتابای تاریخ رو که ما باید تو سال های تحصیلی بخونیم؛ نقض کردین....اشکال نداره....-بازم به جهنم-
شما که انقدر علاقه به تاریخ و فرهنگ اصیل کشور دارین چرا تشریفتون رو نبردین انسانی بخونین بعدم دانشگاه تاریخ شناسی و بقیه رشته ها؟؟؟
موندم شما که انقدر -مثلا خودت- تاریخ دوستی و تو کتابای تاریخی کشور غرق؛ چرا چشماتون رو وانکردین ببینین اهمیت حضور روحانیت رو در تاریخ؟؟؟؟
نمونه ی بارزش امام خمینی(ره).....آخ.... یادم نبود سن و عقل شما قد نمیده تو این مسئله.....پس هیچی بیخیالش
باش، شما به من کتاب معرفی کنین در مورد تاریخ، منم کتاب میدم بهتون در مورد اهمیت حضور روحانیت در مسائل تاریخی.....
روز خوش جناب تاریخ دوستِ انکار کننده
هه
من به شما توهینی کردم ؟ از قابلیت های مدیریتی استفاده کردم ؟ تا اینجا مثل دوتا ادم متمدن با هم تبادل نظر میکردیم که فرهنگ و شعور خودتونو به رخ کشیدین..
عجب .. خیلی جالب میبرین و میدوزین .. من فقط گفتم جای اساطیر ایرانی خالیه تو کتب درسیمون .. حالا هی سفسته بکنین..
اینکه من چه رشته ای رفتم ربطی نه به شما داره نه به موضوع ..
چرا چرت میگین !!! مگه من منکر فواید روحانیت شدم ؟ مگه من خلاف اونا چیزی گفتم ؟!! من هم به اندازه کافی راجب فتواهای تاریخی روحانیت و انقلاب اسلامی مطالعه کردم و اطلاع دارم! پس لطفا حرف بی مورد نزنین ..
فقط گفتم اقایون روحانی اجازه حضور اساطیر ایرانی رو در داخل کتابامون ندادن !!!!!!!!
کتاب تاریخ شاهنشاهی هخامنشی , پادشاه پارسی داریوش یکم , کوروش هخامنشی , کتاب از زبان داریوش کبیر , کتاب جستاری درباره یک نماد هخامنشی فروهر،اهوره مزدا، یا خورنه
بیشتر خواستی بگین تا بگم .. گرچه اگر سنتون یکم بالا باشه هریک از این کتاب ها به طور کامل
جواب همه سوالاتتون رو میدن ..
من هیچ توهینی به شما نکردم و حواسمم بود که شما دختری با کمال احترام تبادل اطلاعات کنم ..
ولی خب , شما فرهنگ بحث و تبادل نظر رو ندارید !
تا همینجاشم که جوابتونو دادم رو این اصل بود که فک نکنین جوابی نیست .. وگرنه از پایه اشتباه بود بحث کردن با کسی مثل شما !
موفق باشید