تنها رازِ منی
تو را
به خدا هم فاش نمیکنم!
دیدار اول
پایانِ قصه بود
باقیش هرچه هست - هرچه بود
ادامهی راهیست که رفتهایم - که میرویم...
مقصد؟ هرچه پیش آید خوش آید! نرسیدن! تمام نشدن!...
امروز آمدیم بمانیم... امروز آمدیم ماندیم... امروز آمدیم باشیم... / امروز آمدیم. ماندیم. هستیم. حالا خودمان هم اگر بخواهیم، نمیتوانیم برویم!... رشد کرده - بزرگ شدهایم با هم. پیچیده - تنیدهایم در هم... گُم نمیشویم لابهلای آدمها. به قولِ شاعری آشنا* :
نُقرهداغِ بووسههای منی / هیچوقت / گُم نمیشوی! / ( رضا کاظمی )
تنها رازِ هم بودهایم- هستیم، شیرینترین گناهِ هم، آدم-حوّای هم، چشمزخمِ نجاتبخش هم، شعر-قصّههای هم،... من- تو - «ما»یِ هم بودهایم - هستیم... حالا خودمان هم اگر بخواهیم، نمیتوانیم برویم!... به قولِ همان شاعرِ آشنا* :
هرکجا بروی / دوباره بازمیگردی / مثل نامهای که هر دو رووش / نشانیِ من است! /
سکوتِ لبهات
غافلگیرِ کدام بوسه میشود دیگر
وقتی هنووز
طعمِ شعرهای مرا میدهد؟!
امروز آمدیم بمانیم... امروز آمدیم ماندیم... امروز آمدیم باشیم... / امروز آمدیم. ماندیم. هستیم. حالا خودمان هم اگر بخواهیم، نمیتوانیم برویم! نه؟!...
تو را
به خدا هم فاش نمیکنم!
دیدار اول
پایانِ قصه بود
باقیش هرچه هست - هرچه بود
ادامهی راهیست که رفتهایم - که میرویم...
مقصد؟ هرچه پیش آید خوش آید! نرسیدن! تمام نشدن!...
امروز آمدیم بمانیم... امروز آمدیم ماندیم... امروز آمدیم باشیم... / امروز آمدیم. ماندیم. هستیم. حالا خودمان هم اگر بخواهیم، نمیتوانیم برویم!... رشد کرده - بزرگ شدهایم با هم. پیچیده - تنیدهایم در هم... گُم نمیشویم لابهلای آدمها. به قولِ شاعری آشنا* :
نُقرهداغِ بووسههای منی / هیچوقت / گُم نمیشوی! / ( رضا کاظمی )
تنها رازِ هم بودهایم- هستیم، شیرینترین گناهِ هم، آدم-حوّای هم، چشمزخمِ نجاتبخش هم، شعر-قصّههای هم،... من- تو - «ما»یِ هم بودهایم - هستیم... حالا خودمان هم اگر بخواهیم، نمیتوانیم برویم!... به قولِ همان شاعرِ آشنا* :
هرکجا بروی / دوباره بازمیگردی / مثل نامهای که هر دو رووش / نشانیِ من است! /
سکوتِ لبهات
غافلگیرِ کدام بوسه میشود دیگر
وقتی هنووز
طعمِ شعرهای مرا میدهد؟!
امروز آمدیم بمانیم... امروز آمدیم ماندیم... امروز آمدیم باشیم... / امروز آمدیم. ماندیم. هستیم. حالا خودمان هم اگر بخواهیم، نمیتوانیم برویم! نه؟!...

بازی آنلاین
آپلود عکس

![[-] [-]](http://www.flashkhor.com/forum/images/collapse.gif)