04-08-2018، 23:59
☆بخش دوم☆
مامان همیشه میگه :
چای باید خوب دم بکشه
تا عطر و رنگ واقعیشو بفهمی ...
زود برش داری ، عطر و رنگش اصل نیست
دیر برداری میجوشه !
چای اگه بجوشه که خوردنی نیست !
ولی اگه دم بکشه،بشینی کنارِ ایوون ، بارون بزنه،فنجونتو بگیری دستت ، گرماشو حس کنی ،اونوقته که لذت داره...
دوست داشتنم همینه...
عجله نکن ،لفتش هم نده
بذار خوب دم بکشه...
•مریم قهرمانلو
"عادت داشت نوک خودکار را بین لبهایش بگیرد.
یک روز جامدادیاش را دزدیدم و تمام خودکارهایش را بوسیدم.
میدانم صورت خوشی ندارد ولی عصر خودمانیای بود، فقط من و خودکارها.
وقتی بابا آمد خانه ازم پرسید چرا لبهایم آبی شده، میخواستم بگویم برای اینکه او آبی مینویسد،همیشه آبی...
•جزء از کل
•استیو تولتز
"مردم میگن شخصیت هر آدمی تغییر ناپذیره ولی اغلب این نقابه که بدون تغییر باقی میمونه و نه شخصیت، و در زیر این نقاب غیرقابل تغییر موجودی هست که دیوانهوار در حال تکامله و به شکل غیرقابل کنترلی ماهیتش تغییر میکنه...!
•جزء از کل
•استیو تولتز
سعی کن بفهمی ... من از دیگران نمیترسم. با دیگران کاری ندارم. از خدا هم نمیترسم. به این حرفها اعتقادی ندارم. از درد هم نمیترسم. ترس من از توست. از تو که سرنوشت، وجودت را از هیچ پر بود و به جدار بطن من چسباند. هر چند همیشه انتظارت را کشیدهام، هیچگاه آمادگی پذیرایی از تو را نداشتهام و همیشه این سوال وحشتناک برایم مطرح بوده است: نکند دوست نداشته باشی به دنیا بیایی؟ نکند نخواهی زاده شوی؟ نکند روزی به سرم فریاد بکشی که: " چه کسی از تو خواسته بود مرا به دنیا بیاوری؟ چرا مرا درست کردی؟ چرا ؟"
•به کودکی که هرگز زاده نشد
•اوریانا فالاچی
+احساس میکنم یک جای زندگیم راه رو غلط رفتم ولی اینقدر جلو رفتم که دیگه انرژی برای برگشت ندارم...
-خواهش میکنم این یادت بمونه مارتین، اگه فهمیدی مسیر رو اشتباه رفتی هیچوقت برای برگشتن دیر نیست. حتی اگه برگشتن ده سال طول بکشه باید برگردی...
نگو راه برگشت طولانی و تاریکه!
نترس از اینکه هیچی به دست نیاری...
•جز از کل
•استیو تولتز
☆پایان بخش دوم☆