امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

متن کامل مصاحبه سلنا گومز با سایت ELLE - سلنا گومز و پوما SGxPUMA

درباره کفش‌ها چطور؟ پاشنه‌تخت را ترجیح می‌دهی یا پاشنه‌بلند؟

هر چه بزرگتر می‌شوم ترجیحم پاشنه‌تخت است اما همیشه انتخابم پاشنه‌بلند بوده و مجبور بوده‌ام بخاطر ظاهر خودم را دچار رنج و عذاب کنم. 

ما الان سر صحنه عکسبرداری تو هستیم. آیا کاری هست که برای آماده شدن پیش از یک چنین عکسبرداری‌ای یا کلا عکسبرداری انجام بدهی؟

نه، اکثر اوقات شرایط طوری است که واقعا نمی‌دانم قرار است آن روز چکار بکنم. اما از اینکه سر یک چنین کاری بیایم واقعا لذت می‌برم، و این شیوه‌ای است که من زندگی می‌کنم. احساس می‌کنم که اگر قرار باشد تمام چیزهایی را که در هر لحظه‌ای از آن روز قرار است برایم اتفاق بیفتد بدانم باعث تشویش و اضطرابم می‌شود. امروز می‌دانستم که این برنامه را در پیش دارم، و خیلی بابتش هیجان‌زده هستم، و فقط به این فکر می‌کنم که بروم و از آن لذت ببرم و سپس برگردم بروم دنبال کار خودم. ضرورتاً آمادگی خاصی برایش کسب نمی‌کنم – فقط هیجان کار به من دست می‌دهد، و بعد با همکاری آدم‌هایی که سر صحنه هستند دست به خلق یک سری چیزها می‌زنید.

خب حالا برگردیم به پیام‌های پنهانی که در لباس‌ها وجود دارد؛ آیا می توانی کمی بیشتری در باب جزئیات آن صحبت کنی؟ آیا رازهای کوچک دیگری هم در این مجموعه وجود دارد؟ 

فکر می‌کنم من همیشه کاری مثل این را با چیزهای که خودم طراحی کرده‌ام انجام بدهم، یعنی عناصر شخصی‌ام را به آن اضافه بکنم و همیشه امضای من در آن وجود داشته باشد. اما در این مجموعه، کلیت پیام دارد در این باره سخن می‌گوید که اگر جسم و روان شما نیرومند و قوی باشد، و شما این احساس را داشته باشد که می‌توانید از پس امور بر بیایید، تمامی این‌ها روی هم رفته بهترین احساس ممکن را خلق می‌کند. من قصدم فقط این بوده که یک چنین احساسی به مردم دست بدهد.

پایان
جمعه 30 آذرماه 1397
مهرداد

پاسخ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
RE: متن کامل مصاحبه سلنا گومز با سایت ELLE - سلنا گومز و پوما SGxPUMA - Actinium - 21-12-2018، 19:35

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  مصاحبه جدید با علی سورنا
  لیست کامل دوست پسر های تیلور و آهنگ هایی که از آنها الهام گرفته
  سلنا و جاستین دوباره با هم :)
  دکوراسیون منزل زیبای سلنا گومز*خیلی خوجله ^__^
Music سلنا گومز رکورد اینستاگرام را شکست!
Music حمایت سلنا گومز از مهاجران غیرقانونی
  سلنا گومز: سرانجام به سنی رسیده‌ام که تنها بودن را دوست دارم
  سلنا گومز: آهنگ‌هایی که از لحاظ عاطفی با مردم ارتباط برقرار می‌کنند محبوب من هستند
  واکنش رئیس اینستاگرام به انتقادات سلنا گومز
  معنی نوشته پروفایل سلنا چیست؟ Light, space, zest -that’s God

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان