26-09-2019، 16:13
(26-09-2019، 10:11)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ببین عزیز من ، شما رفتی همه ی پستای منو درآوردی که ولی من دوتا نظر بیشتر ندادم پس نمی دونی من دقیقا من چه آدمی ام...من هیچکس نیستم!و هیچ اهمیتی نداره!این که من کی هستم که البته یه دانش آموز دبیرستانی معمولی هستم هیچ ادعایی هم ندارم.نگفتم فیزیک برداشتم گفتم ریاضی فیزیک میخونم.اگه میخواستم از خودم تعریف کنم شما فکر نمی کردی با یک آدم بی منطق صحبت می کنی که هیچی حالیش نیست.اما الان میگم اشکالی نداره این مدلی فکر کنی ، چون طرز تفکر توئه و به من ربطی نداره.میخوای مذهبی باش ، میخوای روشنفکر باش میخوای ... به من ربطی نداره عزیز من. من فقط اومدم طرز فکرم رو بیان کردم .دقت کن عزیز من ،ببین من از اینجا دقیقا چی میگم، من طرز فکرم رو بیان کردم و اون رو به کسی(( تحمیل )) نکردم. اگه بخوام همین موضوع رو نسبت به اطلاعات سطحی که از پروفایل شما دارم دقیق تر ادامه بدم ممکنه برام بد بشه.به همین بسنده کن.من این پیام رو برای کسایی مثل شما ندادم. حالا خلاصه من میتونم هر اکانتی رو بخوام بسازم IP من بن بشه فیلتر شکن میزنم. من بیخیال نمیشم تا یه عده حرف منو بفهمن حالا میخوان قبول بکنن یا نکنن.این رسالت منه! ریشه یکسان اما میوه متفاوت!!برای همین میگم من دشمن شما نیستم...عزیز
شما همونی نبودید که گفتین رشته فیزیک برداشتم؟ توی دبیرستان؟ رشته فیزیک؟ مگه دانشگاهه حاجی؟
توی این سایت اطلاعات شخصی گرفته نمیشه که بخواد خطرناک باشه. تنها یک ادرس ایمیل - که همه سایتها واسه ثبت نام میخوان - گرفته میشه.
نام کاربری قبیلتونم به دو دلیل محروم شد: اولا به دلیل ارسال یک پست خلاف قوانین در یک تاپیک بود (قرار نیست هرچیزی ارسال بشه) و دلیل دیگرش هم تبلیغ بر علیه سایته. (احتمالا اینبار ای پیتو بن کنن که دیگه نتونی بیای)
درمورد تاپیک ها هم بگم که: تاپیک ها توسط کاربران ایجاد میشن و هیچ کس مجبور به پاسخ دادن به اونا نیستن. (اصلا با این تاپیک ها به چه اطلاعاتی میشه دست یافت؟ اگه کاربرا بدونن چه گیم هایی بازی میکنین به چه اطلاعاتی دست مییابند؟) شماهم که ادعای مدرسه تیزهوشان میکنین اینو بدونین که پاسخ دادن سوالاتی که بالاجبار توی مغر تزریق شده دلیلی برای گول زدن مردم نیست. البته احتمالا از کاربرای اینجا باشین با یک اکانت فیک. که یک خاطره بدی چیزی داره.
به هرحال من شمارو بن میکنم برای جلوگیری از ایجاد هرج و مرج(اگه مدیر ارشد خودش صلاح دونست از محرومیت درت میاره)
البته اینبار نه برای همیشه. به مدت یک روز که تا اونموقع مدیران دیگر هم آنلاین بشن و یک فکری برای این موضوع بکینم. (همین بی منطق بازیای یک تیزهوش)