اخطار‌های زیر رخ داد:
Warning [2] count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable - Line: 865 - File: showthread.php PHP 7.4.33 (Linux)
File Line Function
/showthread.php 865 errorHandler->error




 


امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

طرز تهیه دسر مجلسی پاناکوتا رنگین

#1
Rainbow 
طرز تهیه دسر مجلسی پاناکوتا رنگین



یکی از دسرهای بسیار شیک و مجلسی و پر طرفدار دسر پاناکوتاست . در این مطلب از ایران ناز طرز تهیه دسر پاناکوتای رنگین کمانی را آموزش میدهیم. امیدوارم با تهیه این دسر بر زیبایی سفره های خود بیافزایید .



مواد لازم برای تهیه پاناکوتای رنگین :



شیر ۳ لیوان

شکر ۷ قاشق غذاخوری

وانیل نوک قاشق چایخوری

خامه صبحانه نصف لیوان

* پودر ژلاتین ۲ قاشق غذاخوری

* پودر ژلاتین (اگر پاناکوتا قالبی درست کردید 3 قاشق غذاخوری بریزید)‌ ‌



طرز تهیه پاناکوتای رنگین :



طرز تهیه دسر مجلسی پاناکوتا رنگین
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
طرز تهیه دسر مجلسی پاناکوتا رنگین
ابتدا نصف لیوان از شیر بر دارید و با 2 قاشق غذاخوری پودر ژلاتین مخلوط کنید روی بخار کتری بگذارید تا بن ماری شود. سپس بقیه شیر را با شکر مخلوط کنید روی حرارت بگذارید تا شکر آن حل شود (نباید بجوشد) شکرش حل شود کافی است. حرارت را خاموش کنید وانیل و آن ژلاتینی که بنماری شده را به آن اضافه کنید.



خامه را با چنگال کمی هم بزنید تا شل شود سپس داخل بقیه مواد بریزید و آن را مخلوط کنید. کمی که خنک شد داخل یخچال به مدت دو تا سه ساعت بگذارید تا آماده شود.



نکته :



می توانید هر لایه را به وسیله چند قطره رنگ خوراکی به رنگ دلخواه دربیاورید
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشناس
پاسخ
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
طرز تهیه دسر مجلسی پاناکوتا رنگین - *Aɴѕel* - 04-04-2020، 6:53


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان