11-04-2020، 11:37
(11-04-2020، 11:27)Ƒalleη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من ول کردم خیلی وقته از همون زگانی که برای محرم لباس مشکی پوشیدم برای تحترام به اهل شعیه ولی بازم فش شنیدم دیگه ول کردم هر کس فش داد توهین کرد تنها جیزی میگم به درک هر ...... میخوری بخورم
(11-04-2020، 11:05)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
راست میگی ولی من ادم میشناسم بدون دلیل از مردم بدیش میاد بدون دلیل بهشون توهین میکنه می مرسی مرا میگه نمیدونم و جوابی نداره به نظرت اینجور ادما میتونن حلالیت بگیرن؟
ناراحت نباش. میدونم خیلی سخته صرفا به خاطر چیزی که هستی مورد توهین قرار بگیری. متاسفانه خیلیا هنوز هستن که یاد نگرفتن که "همهی آدمها باهم برابرند." با وجود تمام تفاوتایی که ممکنه داشته باشن. البته خیلی از توهینا صرفا از روی نداشتن آگاهیه. شاید طرف اصلا ندونه چه آسیبی داره میزنه با حرفاش!
بازم میگم، خودتو ناراحت نکن. بگذر. مطمئن باش هیچکس از بدجنسی و نفرت خیر نمیبینه. ((: