11-04-2020، 15:25
(آخرین ویرایش در این ارسال: 11-04-2020، 15:26، توسط ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ.)
(11-04-2020، 15:23)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(11-04-2020، 15:19)**GHAZAL** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(11-04-2020، 15:18)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(11-04-2020، 15:16)**GHAZAL** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(11-04-2020، 15:15)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام زندگیم
مدیرم بهم پیام داده بود!
هوووومممم کدوم؟
مدرسه![]()
هه هه هه فک کردم ممد بت پ.خ داده
چیکارت داش؟
خخخخخخخخخ
یادم رفته بود یه تکلیفو بفرستم واس معلمم...پیام داده بود سلاخیم کنه!
(11-04-2020، 15:21)Anahidd نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(11-04-2020، 15:18)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(11-04-2020، 15:16)**GHAZAL** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(11-04-2020، 15:15)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام زندگیم
مدیرم بهم پیام داده بود!
هوووومممم کدوم؟
مدرسه![]()
بچه ها داستان مدرسع شاد چیه من دیه رد دادم بخدا شما عضو شدین؟
ن والا
ب ما تو روبیک درس میدن
ما هم تو روبیکا هم تو واتساپ هم تو تلگرام هم تو این لامصب گروه داریم.خداااااا

(11-04-2020، 15:25)~bahram king~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بچه ها زیر این نغاب داستان های پیداست.
هر چی گفتین درسته من پرهامم.
خیالتون تخت که دعوا درست نمیکنم.
التماسم نمیخورم که بمونم. یک روز محرومیت و بعد خلاص.
هیچ اتفاقی برام نمیفته.
چون مثل یه ادم نا مرعی این ور اون ورم.
من اینجا ادمای باهوشی رو میبینم.
این به من نیرو نمیده.
برای نیرو گرفتن من باید یک لحظه مهسا و سیروان و شقایق رو شبیه خودم کنم و اون موقع میتونم این انجمن رو با خاک یک سان کنم.
یه گندی میزنم که نمیتونین جعمش کنین.
سیروان از سر راه من برو کنار.
چه ترسناک.یه وقت سکته نکنم