امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 4.29
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

≈ گفتگـو آزاد نسخـ ـه 349 ≈

(11-04-2020، 15:23)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2020، 15:19)**GHAZAL** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2020، 15:18)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2020، 15:16)**GHAZAL** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2020، 15:15)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام زندگیمcof
مدیرم بهم پیام داده بود!cof

هوووومممم کدوم؟kaffe2

مدرسه crying cof

هه هه هه فک کردم ممد بت پ.خ داده kaffe2
چیکارت داش؟kaffe2

خخخخخخخخخcof
یادم رفته بود یه تکلیفو بفرستم واس معلمم...پیام داده بود سلاخیم کنه!cof

(11-04-2020، 15:21)Anahidd نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2020، 15:18)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2020، 15:16)**GHAZAL** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2020، 15:15)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام زندگیمcof
مدیرم بهم پیام داده بود!cof

هوووومممم کدوم؟kaffe2

مدرسه crying cof

بچه ها داستان مدرسع شاد چیه من دیه رد دادم بخدا شما عضو شدین؟ crying

ن والا
ب ما تو روبیک درس میدن

ما هم تو روبیکا هم تو واتساپ هم تو تلگرام هم تو این لامصب گروه داریم.خداااااا crying crying

(11-04-2020، 15:25)~bahram king~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه ها زیر این نغاب داستان های پیداست.
هر چی گفتین درسته من پرهامم.
خیالتون تخت که دعوا درست نمیکنم.
التماسم نمیخورم که بمونم. یک روز محرومیت و بعد خلاص.
هیچ اتفاقی برام نمیفته.
چون مثل یه ادم نا مرعی این ور اون ورم.
من اینجا ادمای باهوشی رو میبینم.
این به من نیرو نمیده.
برای نیرو گرفتن من باید یک لحظه مهسا و سیروان و شقایق رو شبیه خودم کنم و اون موقع میتونم این انجمن رو با خاک یک سان کنم.
یه گندی میزنم که نمیتونین جعمش کنین.
سیروان از سر راه من برو کنار.

چه ترسناک.یه وقت سکته نکنم3 برو پی کارت بچه

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
RE: ≈ گفتگـو آزاد نسخـ ـه 349 ≈ - ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ - 11-04-2020، 15:25

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان