11-04-2020، 17:09
(11-04-2020، 17:06)SHAGHAYEGH-MIRR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(11-04-2020، 17:04)Kind-girl-nafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(11-04-2020، 17:02)SHAGHAYEGH-MIRR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(11-04-2020، 17:00)Kind-girl-nafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اخه خدااااا
امتحان انلاین چیه![]()
![]()
من هرچی کانال هرچی گروه مربوط ب مدرسه بود پاک کردم و لفت دادم/:
خلاص شدم(:
خخخخخ
من پره از کانال مدرسع
اخه گفتن نمره مستمر بستگی به عضویت توی کانال داره
از چهارشنبه پاک کردم.
فکر کنم هنوز نفهمیدن هیشکی خبرمو نگرف
سال بعد میخونم
مجازی حال نمیده.فقط مدرسه واقعی
قدرشو ندونستم الان فهمیدم چی بود
(11-04-2020، 17:05)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(11-04-2020، 17:03)SHAGHAYEGH-MIRR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(11-04-2020، 17:01)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(11-04-2020، 16:51)SHAGHAYEGH-MIRR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مرسی):
گیج بودم گیج تر شدم):
میخواد بگه نفعی برا شما نداره که هچ احتمال ضرر هم هست
این یکیرو خوب میدونم.هیچ نفعی نداره...
نمیدونم چرا نمیتونم ول کنم/:
خراب کاری کردین یا حرفایی که میزنه کس دیگه نمیزنه؟
اووووووم فکر کنم جفتش
از خانواده کمک بخوایین مخصوصا تو اون خرابکاری