11-04-2020، 18:33
(11-04-2020، 18:32)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(11-04-2020، 18:30)Sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(11-04-2020، 17:05)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(11-04-2020، 16:58)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.تا حالا رمان نخوندم. واسه همین نمیتونم نظر بدم!
(11-04-2020، 16:53)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
@m.h.sa
یه سر به تاپیک زیر بزن. داشتم رمانتو میخوندم بعضی جاهاش بجای وقف، با کسره میخوندم. بعد دو سه جمله که معنیش جور در نمومد میفهمیدم باید استوپ میکردم اونجاش !
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=236854
اخ اره حق داری...تند تند تایپ میکنم زیاد به علامتا توجهی ندارم
حتما میخونمش..
مرسی(((:
حالا چطوری مینویسم به نظرت؟
دو هزار تا رمان خوده این :-| صاحب نظریه در این عرصه
من بهش نظرمو گفتم اما در کل علائم نگارشی مهمن
خیلی متنو قشنگ تر می کنن
بالاخره اشکال داره اما از اون حالت اولش بهتر شده
فکر کنم قبل پست کردن یه ادیت باید کرد
من وقتشو ندارم وگرنه براش می زدم
نه من ملیکا نیستم که...اشتب شده فک کنم
می خونم نظرمو میگم بهت ولی نباید ناراحت شی .-.