(11-04-2020، 20:45)arash a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نه داداش تقصیر من بود.
(11-04-2020، 20:43)salome+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(11-04-2020، 20:40)arash a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.چشمممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم.
(11-04-2020، 20:39)salome+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(11-04-2020، 20:38)arash a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.باشه.
تولد یکی از بچه های انجمن تو خودت بدتری درضمن به اناهید توهین نکن
لایک
(11-04-2020، 20:40)salome+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(11-04-2020، 20:38)Anahidd نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.مگه مث تو وسط خیابونم.
جمع کن خودتو.پررو
خزوک.
مگه تو نمیفهمی ببند با اناهید اینجوری حرف نزن اناهید ولشکن اینو
لایک.
خودتم اینو ندیده بگیر.
من ازت میخوام دعوا نشه درضمن ببخشید اینجور صحبت کردم چون میخواستم دعوا نشه![]()
![]()
![]()
من درست کردم.
راستی یه درخواست دوستی بده.
(بدون حضور سیروان)
(11-04-2020، 20:45)arash a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.باشه. میخواستم پاکش کنم.
(11-04-2020، 20:43)salome+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(11-04-2020، 20:40)arash a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.چشمممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم.
(11-04-2020، 20:39)salome+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(11-04-2020، 20:38)arash a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.باشه.
لایک
(11-04-2020، 20:40)salome+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(11-04-2020، 20:38)Anahidd نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.مگه مث تو وسط خیابونم.
جمع کن خودتو.پررو
خزوک.
لایک.
خودتم اینو ندیده بگیر.
من ازت میخوام دعوا نشه درضمن ببخشید اینجور صحبت کردم چون میخواستم دعوا نشه![]()
![]()
![]()
لایک
جمع کن خودتو.پررو
خزوک.
لایک.
خودتم اینو ندیده بگیر.
زر مفت نزنین.
با من مثل دوستاتون رفتار کنین.
من اصبانی می شم شما منو اصبانی میکنین.
ببخشیدازت خواهش کردم دعوا نکنی