18-05-2020، 21:18
هیچوقت تو تصور کردن ادما راحت نبودم چون انقدر نکات منفی میوومد توی ذهنم که خوبیارو پیدا نمیکردم از بینشون که بخوام بگم
ولی این دفعه خیلی فرق داره با دفعه های قبلی .. هر چی فکر میکنم و میبینم چیزی جز خوبی توی ذهنم نمیاد
هنوز یه ماه نشده که میشناسمت ولی انگار خیلی وقته که هستی
روابط اجتماعی خیلی خوبی داری حس میکنم مجلس گرم کنی اصولا D:
شاید با هرکسی راحت نباشی ولی انقدر با روی خوش باهاشون برخورد میکنی که باعث میشه این حس به طرف مقابل دست نده عوضش همه باهات راحتن و یا حس مادرانه بهشون میدی یا خواهرانه .. دقیقا همین قدر نزدیک!
بنظرم این توانایی رو داری که با صحبت کردن با بقیه بتونی شخصیت اونارو تشخیص بدی
پیش بینی کردنات فوق العادس (بنده از کسایی هستم که بهت ایمان اووردم و همچنان پایبندمD: )
اصلا هم دلت نمیاد کسی رو ناراحت کنی و همیشه مراعات همه چه کوچیک و چه بزرگ رو میکنی
نمیدونم چقدر موفق بودم توی شناختت توی این مدت،ولی امیدوارم همیشه باشی تابتونم قشنگ بشناسمت
خلاصه که دوستِت دارم خانم قشنگ
ولی این دفعه خیلی فرق داره با دفعه های قبلی .. هر چی فکر میکنم و میبینم چیزی جز خوبی توی ذهنم نمیاد
هنوز یه ماه نشده که میشناسمت ولی انگار خیلی وقته که هستی
روابط اجتماعی خیلی خوبی داری حس میکنم مجلس گرم کنی اصولا D:
شاید با هرکسی راحت نباشی ولی انقدر با روی خوش باهاشون برخورد میکنی که باعث میشه این حس به طرف مقابل دست نده عوضش همه باهات راحتن و یا حس مادرانه بهشون میدی یا خواهرانه .. دقیقا همین قدر نزدیک!
بنظرم این توانایی رو داری که با صحبت کردن با بقیه بتونی شخصیت اونارو تشخیص بدی
پیش بینی کردنات فوق العادس (بنده از کسایی هستم که بهت ایمان اووردم و همچنان پایبندمD: )
اصلا هم دلت نمیاد کسی رو ناراحت کنی و همیشه مراعات همه چه کوچیک و چه بزرگ رو میکنی
نمیدونم چقدر موفق بودم توی شناختت توی این مدت،ولی امیدوارم همیشه باشی تابتونم قشنگ بشناسمت
خلاصه که دوستِت دارم خانم قشنگ